Laptop je imao Windows XP i reinstalirao sam mu Win7 sve radi ok al imam po treci put problem kad udjem u My Computer ne vidi D particiju u cemu je stos ?
Vec mi se desavalo to i vratio sam XP i svi su podaci bili tu nista nije bilo obrisano i video je normalno D particiju dok u Win7 nije...
udjes samo u menadzment konzolu i dodas slovo particiji, da znas ubuduce jer da si imao podatke na particiji imao bi problem
:: Nemam samo C i D, E je optika ma nema veze formatirao sam i sad se vidi izgleda je to jedan od bagova u 7-ici.. :: :: Hvala u svakom slucaju : :: :: ::
Pravo resenje: Paragon Partition Manager ili G-parted (free app).
24.08.2011. 20:00
status: user broj poruka: 10999
Ima ih i u sklopu Hiren`s boot-a. Butujes u Hiren`s-u, odaberes jedan od ovih `alata`, vidis kakva ti je situacija sa particijama i ispravis/promenis/formatiras sta i kako treba...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.