Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Win Vista & Internet setovanje
STRANA 1 OD 1
peramornar Win Vista & Internet setovanje 15.08.2011. 20:43 T37834

status: user
broj poruka: 37
cao,
Ukratko da objasnim
Komp ima instaliranu legalnu Vistu,zakacen je na net preko rutera,kada pingujem isti iz cmd prompta,prikazuje da ima odziv,Star Craft II radi bez problema na netu,e sad kada pokrenem bilo kiji pretrazivac(chrome,firefox,explorer)na kompu nedozvoljava mi da idem na net??? cak i kada sam instalirao novu verziju firefox-a
Pokusao sam sa resetovanjem rutera,takodje vracanje na difolt internet setting u win-u...itd,takodje iskljucio sam win firewall....

Koji zajeb moze da bude ????
Hvala unapred na odgovorima
Pozdrav
Pera
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed UKLJUCI firewall ponovo i proveri sta ima pod stavkama `blocked` 15.08.2011. 20:48 #352451

status: user
broj poruka: 10999
i `exceptions` (proveri dostupnost portova). Vista je, inace gouwno neopevano a najvise mu smrdi upravo networking...
U IE Internet settings probaj da menjas nivoe `sigurnosti` (sa `medium-high` na `medium` itd.).
Od gouwnjivih servisa poiskljucuj NET BIOS, Error reportings, UPnP... Ubij smrdljivi UAC i odjavi `action center`...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs