Pokušavam da instaliram Windows 7 na Foxconn P9657AA-8KS2H. Nakon što izaberem jezik i regiju, pojavi se `Setup is starting...` i tu se zamrzne.
Nakon nekoliko pokušaja, instalacija prođe taj korak i otvori mi prozor za odabir particija. Izaberem particiju i instalacija počne. Međutim, `Expanding files...` nekad ostane na 0%, nekad na 64%, a nekad dodje do 90% i tu stane.
Ploča bi trebala da je Windows 7 kompatabilna, ali ja ne znam šta pravi problem. Šta da radim?
5 instalacionih diskova, a 3 DVD-ROM čitača sam probao.
:: Kada sam napisao DVD mislio sam na instalacioni disk, ne znam da li smo mislili na isto :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Probao sam ih 5 :: :: :: :: : :: :: :: Za početak - drugi DVD :: :: : :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Vlad :: :: :: :: :: ::
Nakon mukotrpnog eksperimentisanja, operacija je napokon uspela. Pošto mi je ponestalo realnih ideja, počeo sam isprobavam nelogične. Iskoristio sam Windows 7 USB/DVD Download Tool i napravio bootable Windows 7 USB flash drive (upustvo http://bit.ly/ncsIwP). Jednostavnije rečeno, instalirao Win7 sa fleške. Instalacija je dugo trajala, ali bez problema. Uzdravlje!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.