Da li je moguce da instaliram windows XP (koristim win 7) a da prebacim nekako sve aplikacije da ne moram nista ponovo da instaliram.Na laptopu imam 2 OS i na ovaj kasnije instalirani sam morao sve ispocetka.Neznam kako ali nisam imao pristup stvarima so ovor ranije. Ako je moguce recite mi kako jer mi treba i XP zbog nekih igrica a ne zelim sve da ponovo instaliram...
Možeš instalirati na Windows 7 - Virtual Box (besplatan je) i u njemu instalirati XP. Tako ćeš moći XP da pokreneš direktno iz sedmice bez resetovanja. Čitaj malo o virtuelizaciji (Google, Wikipedia i sl.).
Velika vecina igara radi i nakon reinstalacije windowsa ( u koliko je igra na D particiji) radio sam u igraonicama dosta dugo i kada treba instal gomile igara na 25 masina samo se odradi copy paste folder sa vec instaliranom igrom na drugi komp i radi 100%
Velika vecina igara ovako radi, retko koje da bas ne mogu.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 Ram:7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz GPU: 470 gtx Gigabyte MBO: AM3+ 970 Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU: LC power 600w CpuCooler:Titan Vanesa Pacov:Mx518
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.