zaobidji potencijalne probleme sa tim modifikovanim windows-ima i instaliraj ORIGINAL,moj ti je savet..
:: :: Dali je neko probao gore pomenuti windows i dali je bolji od windows-a 7 Alienware koji trenutno imam :: Sta kazu vasa iskustva ako ih ima uopste.
:: zaobidji potencijalne probleme sa tim modifikovanim windows-ima i instaliraj ORIGINAL,moj ti je savet.. :: :: :: :: :: :: Dali je neko probao gore pomenuti windows i dali je bolji od windows-a 7 Alienware koji trenutno imam :: :: Sta kazu vasa iskustva ako ih ima uopste
Slazem se u potpunosti, original, update, i sve radi kao podmazano...
Obicno brzo crashuje, i nije vredno petljancije, a ako bi da ga instaliras iz estetskih razloga samo, sve to mozes i sam da namestis na `obicnom`, uz malo truda, naravno.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.