Evo o cemu se radi, do skoro sam igrao igre normalno, a onda kod pokretanja Counter-a preko steama je izbacilo da mi treba poslednja verzija DirectX-a. Kad udjem na DXdiag pokazuje DirectX 11 kao current verziju. Ponovo skinem DirectX sa microsoftovog sajta ali kada pokrenem instalaciju izbaci sledece: An internal system error occured Please refer to DXerror.log and DirectX.log in your Windows folder to determine problem!
Zna li ko o cemu je rec? Meni nije jasno. Unapred hvala!
Pa otvori taj log i procitaj sta pise zbog cega dolazi do greske ako ne provalis o cemu je rec skini directx web setup resetuj komp pa probaj install ako to ne prolazi onda ti je sistem zajebano zaprljan :D
Probao sam i tako ali ne ide... U pitaju je Win 7. Ostale igre rade ali samo me css zeza! Ako vec nemoze da se izbrise moze li bar nekako da se vrati na prethodnu verziju directX?
Kad cackas po win. reg. ili neki program cacka po njemu desavaju se ovakvi problemi, drugi put nemoj nije win7 isto sto i XP i nema potrebe za cackanjem po reg. niti je potreban neki program za to kad koristis win7, bar za sad.
CSS je napravljen pre win7 tako da on i nezna za directx 10, zna samo za dx9.0c e sad ti treba da instaliras poslednji directx 9.0c da bi ti on proradio(cita iz win reg. koju verziju directX imas, dx10,11 su odvojeni od dx9) sto znaci da moras da instaliras poslednju verziju a ti to nemozes jer ti je zeznut win reg. za directx 9, ako neces da kopas probaj sa compatibility modom pa ako upali upali ako ne imas 2 resenja da reinstaliras win ili da uradis ono sto covek gore kaze znaci da sredis win. reg.
DirectX 11 sadrzi sve prethodne verzije Direct X-a, tj. core. Jer u suprotnom, DX9 hardver ne bi radio na DX 11 platformi, niti igre koje su samo DX9. Njemu je registry zeznut cim nece da instalira/update DirectX.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.