this application has failed to start because SFC_OS.dll was not found
Molim pomoc, ovo mi se od skoro pojavljuje na polovoni pokretanja windowsa, i moram stisnuti enter da bi otvorio windows, nakon cega je sve normalno. Osim sto mi se i pre ove greske kompjuter malo sporije pali. OS je windows Last XP
• Click Start. Run. • In the Run box, type cmd.exe to open the command prompt window. • At the prompt, type sfc.exe /scannow • Press ENTER. If Windows finds problems with the system files, you will be prompted to insert your Windows XP installation CD to restore the files.
Ubaci instalacioni disk i nadji u system 32 direktorijumu SFC_OS.dll Iskopiraj na HDD i ubaci ga u windows ako nece onda prvo izbrisi stari pa ubaci novi....
Uvek sam za opciju da spasim coveku 3-4 sata slobodnog Vikend vremena. Na zalost ako ne uspe morace svez Windows da radi...[ Ali krece Djokovic u 15 h. ] Ko da radi operativni sad.......
Nije do sada bilo problema sa ovom verzijom windowsa, koristimo ga u kuci na 5 kompa vec 3 godine. Probleme nikakve ne pravi samo sto izbaci gresku i moram pritisnuti enter a to nije razlog za ponovnu instalaciju windowsa. Probacu sada na gore pomenuti nacin, pa javljam sta se desava. Ako neresim ostace tako dok ne zabrljavi sistem :)
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.