Trebaju mi drajveri (pocev od SATA) za ovaj netbook... Kupio sam ga danas i prodavac je u fazonu da moze XP na njega i da sa XP mnogo bolje radi (posto sa 1GB rama i svojim procesorom prilicno lose nosi sedmicu). Da li neko ko poznaje njegov hardver moze da me uputi ka drajverima? Hvala
Nadji po netu negde specifikaciju sta imas na njemu od hardvera pa onda trazi jedno po jedno. Ili jednostavno vidi koji su drajveri za sedmicu na toshibinom sajtu pa trazi po netu te iste samo za xp.
ostanem na sedmici, u nedostatku ahci drajvera, samo sto sam pukao fabricku i instalirao svoju, posto imam akademsku licencu za professional x86. Sad imam dva problema. Prvi mi je other devices/unknown device koji ostaje unknown i pored svih drajvera koje sam nasao, a drugi je nedostatak programa za launch preko Fn dugmeta. Bez toga ne mogu da pokrenem bluetooth. Zanima me sta bi moglo da bude unknown device (nije card reader)... Poz
sta je bilo. Bluetooth, neki cudan driver, 3 programa treba da se instalira da bi radio. Ostaje mi samo da pronadjem program koji ce se baviti hotkeys-ovima (treba mi da bih mogao da iskljucim BT i WiFi na Fn+F8 kada ih ne koristim, program je inace bio instaliran fabricki). Zna li neko kako se zove taj program za Toshibu?
Inace, netbook radi 1455945254529 puta brze nego sa smrdljivim Toshibinim preinstaliranim Windows-om, cak i kada sam instalirao 20ak programa koje koristim, takodje, jede svakog Intel Atoma, a za grafiku mogu samo da kazem ovo:
Indeksi u Win7:
Graphics: 4.1 Gaming graphics: 5.5
Sada kada nema onih besmislenih gluposti koje oni daju, super radi. Generalno, svaki proizvodjac smara sa nekim svojim programima, ali ovi su mu jbl kevu. Kreteni
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.