instalirao sam win 7 nvidia edition, sve super radi, nekako je bolje nego obican, dodaci bla bla nebitno stavio sam par gadget-a na desktop, otisao na posao, vratio se kuci, i ne mogu vise da udjem u taj gadget library (nista se ne desava na desni klik) upaljen je uac,enabled su gadget-i u cp-u (guglao sam malo)
stvarno me mrzi da opet obaram sistem, pa sam zato postavio pitanje. valjda je neko resio ovo nekad :)
i sigurno nećeš imati nikakvih problema. Čim je neki genije napravio nVidija verziju, neki drugi genije je napravio ATi/AMD verziju, a da i jedna i druga rade bolje od standardne `nečačkane` verzije, teško mi je da poverujem. Dakle, batali specijalne edicije i stavi sebi normalan Win 7.
E sad, ako više uopšte nemaš gedžete na desku daću ti ja disabler/enabler, to bi trebalo da sredi stvar.
Ako ih i dalje imaš a samo ne možeš u library verovatno si ubacio neki wlajkov gedžet koji se svađa sa samim sobom pa windows ne može da ga iščita. Onda probaj ovako: - ugasi sidebar proces iz task managera - idi u C:\Program Files\Windows Sidebar\Gadgets - skloni negde sve foldere odatle - ponovo startuj gedžet servis pa ih lagano vraćaj jedan po jedan, prvo osnovne pa onda one što si ubacivao
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Imao sam isti problem, resio sam ga tako sto sam ocistio OS od virusa. Posle toga su gadgeti proradili samo tako. Znaci, postoji mogucnost da je ova verzija koju si skinuo vec u startu zarazena. Preporucujem ti da detaljno skeniras sistem sa Malwarbyte`s Anti Malware, Spybot: Search & Destroy i sa nekim antivirusom. Preporuka za Avast 6.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.