Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
desni klik add gadgets i nista
STRANA 1 OD 1
duqp desni klik add gadgets i nista 22.06.2011. 07:31 T36790

status: user
broj poruka: 3466
instalirao sam win 7 nvidia edition, sve super radi, nekako je bolje nego obican, dodaci bla bla nebitno
stavio sam par gadget-a na desktop, otisao na posao, vratio se kuci, i ne mogu vise da udjem u taj gadget library (nista se ne desava na desni klik)
upaljen je uac,enabled su gadget-i u cp-u (guglao sam malo)

stvarno me mrzi da opet obaram sistem, pa sam zato postavio pitanje.
valjda je neko resio ovo nekad :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Probaj Win 7 ATi Edition 22.06.2011. 08:42 #337816

broj poruka: 6102
i sigurno nećeš imati nikakvih problema.
Čim je neki genije napravio nVidija verziju, neki drugi genije je napravio ATi/AMD verziju, a da i jedna i druga rade bolje od standardne `nečačkane` verzije, teško mi je da poverujem. Dakle, batali specijalne edicije i stavi sebi normalan Win 7.

AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS

raic Nvidija je kriva za sve 22.06.2011. 10:34 #337827

broj poruka: 9006
E sad, ako više uopšte nemaš gedžete na desku daću ti ja disabler/enabler, to bi trebalo da sredi stvar.

Ako ih i dalje imaš a samo ne možeš u library verovatno si ubacio neki wlajkov gedžet koji se svađa sa samim sobom pa windows ne može da ga iščita. Onda probaj ovako:
- ugasi sidebar proces iz task managera
- idi u C:\Program Files\Windows Sidebar\Gadgets
- skloni negde sve foldere odatle
- ponovo startuj gedžet servis pa ih lagano vraćaj jedan po jedan, prvo osnovne pa onda one što si ubacivao

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

Scyter Re: 22.06.2011. 11:36 #337838

broj poruka: 8138
Imao sam isti problem, resio sam ga tako sto sam ocistio OS od virusa. Posle toga su gadgeti proradili samo tako. Znaci, postoji mogucnost da je ova verzija koju si skinuo vec u startu zarazena. Preporucujem ti da detaljno skeniras sistem sa Malwarbyte`s Anti Malware, Spybot: Search & Destroy i sa nekim antivirusom. Preporuka za Avast 6.

duqp imam av 22.06.2011. 19:11 #337967

broj poruka: 3466
aviru koristim 3 godine i zadovoljan sam

a raic-u ti si genije. meni mozak offline ne bih se setio toga. hvala ti puno. resio sam problem

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs