najnovija je 7.80 iz 2010-11 (7.90 dolazi), ali je ovo najsvezija iz 2008-9 koja je procurela, posle nekoliko godina, jos uvek se vrti samo 6.92 iz 2006-7
Pre jedno dve godine, po prvi put sam poterao navedeni benchmarking p. (OCCT Perestroika`).Taj ZAISTA predstavlja STRES za ceo sistem. Na Guru3D su se pojedincii jadali kako im je skenjao neki element (valjda: memoriju)...
Za brzu proveru stabilnosti - blackbox (trenutno: ver. 2.2). Bez instalacije, samo jedan exe fajl... Ali samo pod Vistom i W7 (u XP-u je sposoban da izvrsi popis hardverskog inventara).
Link radi. Ja sam skinuo sa istog linka iako nisam entuzijasta :D
:: Pre jedno dve godine, po prvi put sam poterao navedeni benchmarking p. (OCCT Perestroika`).Taj ZAISTA predstavlja STRES za ceo sistem. Na Guru3D su se pojedincii jadali kako im je skenjao neki element (valjda: memoriju).. :: :: Za brzu proveru stabilnosti - blackbox (trenutno: ver. 2.2). Bez instalacije, samo jedan exe fajl... Ali samo pod Vistom i W7 (u XP-u je sposoban da izvrsi popis hardverskog inventara).
:: http://cfile22.uf.tistory.com/attach/114CAB484DCEB9F621E4D :: :: najnovija je 7.80 iz 2010-11 (7.90 dolazi), ali je ovo najsvezija iz 2008-9 koja je procurela, posle nekoliko godina, jos uvek se vrti samo 6.92 iz 2006- :: :: Nema na cemu i drugi put . ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.