Da li OS windows xp sp3 final lite v3.0 + fast blazing vredi za kucnu upotrebu sobzirom da je instalacija `mala`. Ima li neko kakvo iskustvo sa njim? Da li nece da napravi kakvu `kavurmu`? Pozdrav
NE VREDI ni 5 para! uvek koristi original radi stabilnosti, izbegavanja potencijalnih problema i lupanja glave u zid!
:: :: Da li OS windows xp sp3 final lite v3.0 + fast blazing vredi za kucnu upotrebu sobzirom da je instalacija `mala`. Ima li neko kakvo iskustvo sa njim? Da li nece da napravi kakvu `kavurmu` :: Pozdrav
Slazem se sa ostalima, cemu lite? Samo moze da ne radi kako valja, nikako obrnuto. Ajd da imas 128mb ram-a itd. U biti svaki tweak-ovan win ima `read me` fajl gde bi trebalo da pise sta mu je osakaceno, pogaseno...pa ako ti odgovara onda ok. Mada je svaki takav win u 99% slucajeva zarazen sa nekim spyware-om.
Ako ti je baš neophodno za neku slabu mašinu imaš XP performance edition ili TinyXP. Oba sam dugo koristio i nema nikakvih bitnih problema s njima... ništa što ne može da se sredi, u sakom slučaju.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
pa ti se jos uvek zezas s tim? a sto ne pomenes da u tom embeded xp-u ne funkcionise sve kako treba, ukljucujuci i onaj language bar, jednom si me zaebo, to ti nikad necu oprostiti, imao sam patnje Sizifove
:: Ako ti je baš neophodno za neku slabu mašinu imaš XP performance edition ili TinyXP :: Oba sam dugo koristio i nema nikakvih bitnih problema s njima... ništa što ne može da se sredi, u sakom slučaju :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Nemam pojma što ti nije uspelo, to se uključi bez po muke, ko zna šta si ti skinuo.
:: pa ti se jos uvek zezas s tim? a sto ne pomenes da u tom embeded xp-u ne funkcionise sve kako treba, ukljucujuci i onaj language bar, jednom si me zaebo, to ti nikad necu oprostiti, imao sam patnje Sizifove ::
pa onaj tvoj brate sa linka, i kada sam ga instalirao sestra mi se popela na glavu da joj ubacim language SR latin i cyrilic ali uspeo sam na jedvite jade da ubacim ali samo latin, cyrilic NE POSTOJI, cak mi i ishmerish slao neke varijante posebnog paketa, skidao na netu, ma nece cirilicu nikako.. zatim sam batalio i samo zbog toga stavio regularan xp i zakleo se da necu da pipnem vise taj PE.. za kanc. potrebe a zajebava language sto je najbitnije od svega
:: Nemam pojma što ti nije uspelo, to se uključi bez po muke, ko zna šta si ti skinuo :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: pa ti se jos uvek zezas s tim? a sto ne pomenes da u tom embeded xp-u ne funkcionise sve kako treba, ukljucujuci i onaj language bar, jednom si me zaebo, to ti nikad necu oprostiti, imao sam patnje Sizifove :: :: ::
Hm, stavljao sam i baš tu verziju dosta, aj baš ću da vidim ako mi bude pod rukom, mislim kukao bi neko sigurno dosad da nema ćirilice. Sad sam baš u rebusu.
:: pa onaj tvoj brate sa linka, i kada sam ga instalirao sestra mi se popela na glavu da joj ubacim language SR latin i cyrilic ali uspeo sam na jedvite jade da ubacim ali samo latin, cyrilic NE POSTOJI, cak mi i ishmerish slao neke varijante posebnog paketa, skidao na netu, ma nece cirilicu nikako.. zatim sam batalio i samo zbog toga stavio regularan xp i zakleo se da necu da pipnem vise taj PE.. za kanc. potrebe a zajebava language sto je najbitnije od sveg ::
daj boze da ti niko ne kuka jer ces morati da dizes drugi sistem
:: Hm, stavljao sam i baš tu verziju dosta, aj baš ću da vidim ako mi bude pod rukom, mislim kukao bi neko sigurno dosad da nema ćirilice. Sad sam baš u rebusu :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: pa onaj tvoj brate sa linka, i kada sam ga instalirao sestra mi se popela na glavu da joj ubacim language SR latin i cyrilic ali uspeo sam na jedvite jade da ubacim ali samo latin, cyrilic NE POSTOJI, cak mi i ishmerish slao neke varijante posebnog paketa, skidao na netu, ma nece cirilicu nikako.. zatim sam batalio i samo zbog toga stavio regularan xp i zakleo se da necu da pipnem vise taj PE.. za kanc. potrebe a zajebava language sto je najbitnije od sveg :: :: ::
Meni radi laguaque, samo ne mogu da postavim ikonicu u taskbar. Jednostavno pri kucanju kliknem na alt+shift i prelazim na serbian latinic... Ali onaj full winxp stvarno ne podnosim, pri svakom otvaranju foldera ima neko trazenje, network foldera i razne slicne gluposti...
A sto se tice twaekera i to je bre sve nesto komplikovano, jedino sam kod Tune up naisao na automatizovano tweak-ovanje.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.