Jednom prilikom sam ovde na berzi procitao jedan post gde je neko dao jedan link sa kolekcijom od 100000 drajvera koje treba skinuti i narezati na DVD pa kada si na terenu i nemas pristup internetu i nemas originalne drajvere, imas resenje, carobni DVD sa drajverima za sve i svasta! Pokusao sam da nadjem ali sam odustao posle sat vremena pretrage, pa Vas molim ukoliko neko zna ili se seca da to podeli ovde sa svima nama, pozzz!
e jbg, a ovo je tesko 2.8 GB kao imaju svi drajveri i bla bla :))
nVidia je debela a AMD ima kriv nos
:: Izgleda da nije, to sam mu i ja poslao :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: cika golfer da nije ovo :: :: http://drp.su :: :: xp/vista/7 -32-6 :: :: :: :: ::
haha... cika... hvala saxijo ali nije ni to, koliko se secam velicina je bila oko 4.5 GB bas za jedan DVD, nisam imao vremena da ga skinem, morao sam na put, posle par dana kada sam se vratio nestoi me zezao ADSL, u medjuvremenu sam zagubio papir na kom sam zapisao adresu itd... a sada bi mi dobro dosao jer imam neki posao na terenu itd... trazimo dalje, pozzz
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.