Proportis na my comp > advanced system > jezicak advanced > pod performance idi settings > cekidaj show window contetnt while draging ili teko nesto...
Pa desni klik na moj racunar pa svojstva pa više opcije za postavke sistema pa u performansama postavke i tu štikliraj da windoews odluci sta je najbolje za moj racunar ili nadjes tu stavku u listi ispod (ovo ti na srpski prevedi ga na engleski ako je sistem na engleskom)
:: Pa desni klik na moj racunar pa svojstva pa više opcije za postavke sistema pa u performansama postavke i tu štikliraj da windoews odluci sta je najbolje za moj racunar ili nadjes tu stavku u listi ispod (ovo ti na srpski prevedi ga na engleski ako je sistem na engleskom :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.