Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Rename problem...???
STRANA 1 OD 1
stevs986 Rename problem...??? 14.03.2007. 01:28 T3611

status: user
broj poruka: 100

Imam problem da promenim ime jednom filmu izbacuje mi poruku da ga neki drugi program koristi, desavalo mi se to i sa jednim filmom pre ovoga ali je kasnije proslo. Nekad mi zabranjuje da upisem broj, a recimo mogu da promenim ime ako koristim samo slova. Proverio sam u startup-u, tamo mi je samo NOD i ADSL konekcija nista drugo. Ne znam sta moze da ga koristi pa tripuje, za skidanje koristim uTorrent...Pokusao sam i da restartujem komp i cim se podigne da ga preimenujem, ali paja...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DaSickSyst Probaj ovako... 14.03.2007. 01:48 #13949

broj poruka: 2909
-Prekopiraj fajl na drudu particiju ili folder,
-Prekopiranom fajlu promeni ime,
-Izbrisi fajl sa starim imenom.

Nemoj da trazis koji program koristi taj fajl u start up-u,nego u task manager/processes.
Ali ti je ovo prvo svakako jednostavnije,ako neupali onda idi u task manager i trazi nesto sumnjivo.

DaSickSystem

VMARC Re: Rename problem...??? 14.03.2007. 01:49 #13950

broj poruka: 9424

::
:: Imam problem da promenim ime jednom filmu izbacuje mi poruku da ga neki drugi program koristi, desavalo mi se to i sa jednim filmom pre ovoga ali je kasnije proslo. Nekad mi zabranjuje da upisem broj, a recimo mogu da promenim ime ako koristim samo slova. Proverio sam u startup-u, tamo mi je samo NOD i ADSL konekcija nista drugo. Ne znam sta moze da ga koristi pa tripuje, za skidanje koristim uTorrent...Pokusao sam i da restartujem komp i cim se podigne da ga preimenujem, ali paja..

pokreni komp u safe modu pa preimenuj... ko zna zasto je to tako, ne vredi ni istrazivati.
ukimafija ovo je zakon 18.03.2007. 11:54 #14254

broj poruka: 263
skini mali progam zove se unlocker, i mozes da radis sta oces u takvim situacijama i jos je na srpskom. imas na softex.meganet .lt 185 kb

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs