imam kofiguraciju: asus p5ql pro intel core 2 duo e7500 2.93Ghz geil 2*2GB 1066 Mhz black dragon Sapphire Ati Radeon 4850 512 MB gddr3 (drajveri su od 19.04.2011) wd caviar black 500 GB Samsung SyncMaster 931 bf Sve igrice mi uzasno rezu (kako god namestio parametre u igrici) na win7 npr.COD-BO.CRYSIS WARHEAD.COD-MW2... Ja mislim da svi problemi dolaze zbog directx11 koji ne podrzava moja graficka kartica Kako da nateram win7 da radi normalno?
:: Kakva koincidencija, ni te igre što si naveo ga ne podržavaju :: :: Stavi najnovije drajvere za grafičku, apdejtuj directx, physx i kuromudix. Ako sve omane rokni sistem, nešto ti se razjebalo :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. ::
:: Kakva koincidencija, ni te igre što si naveo ga ne podržavaju :: :: Stavi najnovije drajvere za grafičku, apdejtuj directx, physx i kuromudix. Ako sve omane rokni sistem, nešto ti se razjebalo :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.