Vista je ludilo,sve radi extra, na konfiguraciji Amd Athlon 3200 64 bit DDR 1 GB kingston 400 mhz Msi 6600 gt Mada tek sam je instalirao,necu da baksuziram sutra generalna proba
Pa dobro, ako se tebi svidja, strava. I ja sam je imao instaliranu ali na staroj konfiguraciji. Imaj na umu da ako npr. igras igrice osetices pad u performansama. A i bilo je par problema sa odredjenim driverima, overklokovanjem i startovanjem nekih igara. No, nista strasno. Ja cekam da uzmem bar jos 512 RAMa pa da tek onda probam ponovo vistu. Sada na novoj konfiguraciji :) Nego, sto si bas instalirao ultimate edition? Jesi li siguran da ti je sve to sto ona dolazi bas potrebno? Ja licno mislim da je home premium sasvim dovoljno. Sta drugi misle o tome?
:: Avon cosmetics i nista vise.. :: Kad ti bude dosadilo da mu osam puta overavas neko brisanje i kopiranje shvatices da je ispod tog sjaja samo jadac :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Iskljucis UAC i resio si problem ako te to zamara ali nemoj da pricas gluposti posto nije sve u sminkanju OSa... Vista je bolja od XPa ali ima i boljih od Viste...
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.