Auuu choveche, pa ja samo probao link, nisam probao i da skinem fajl! JBG-a izgleda da ipak ne radi! BTW ako oces poslacu ti na mail interfejs na latinici! .)
Imam ja neki pacht koji ti promeni jezik i bude sve na srpskom.... Probaj da pronadjes nesto tako... Velicina je oko 10mb, ne znam kakvu vezu imas pa ako hoces mogu da ti posaljem...
Jel ti to zaista treba, da te pita tri stane na engleskom i na kraju ti da ponudjene opcije DA i NE. Pa to uopste nije prevedeno na srpski kao sto mislis, ili ja to nisam video. Konkretno znam coveka koji je radio prevodjenje i mogu ti reci da to nije to. Ako mislis da je help na srpskom, nije, ako mislis da su mnoge druge stvari na srpskom nisu, samo su komande i opsti nazivi prevedeni i to tako da te nerviraju izrazi na koje nisi navikao, a kad ga najzad budes instalirao ima da te nervira sto nije onako kako si navikao. Kakav sam ja problem imao kad sam bio u juznoj ameriki, a tamo je sve ama bas sve prevedeno na spanski (komande, pomoc, objasnjenja) , graficki sve isto a potpuno drugacije.
E pa da se ne bi smarali preko mail-a(mora ti prvo posaljem preko pcberze, pa mi ti das tvoj mail, pa tek onda ti posaljem atacment), evo ti linka sa kog definitivno mozes skinuti to sto ti treba(cirilicni ili latinicni interfejskoji tezi 4,5mb):
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.