Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Kako se bese zove ona agencija sto kod nas operise kao ...
STRANA 1 OD 1
scientist Kako se bese zove ona agencija sto kod nas operise kao ... 11.05.2011. 11:59 T35853

status: user
broj poruka: 488
Pozdrav svima!

... anti piratska, sa kojom poresko saradjuje? Pretstavljaju pre svega microsoft, adobe, autodesk, ...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mariob buisness software alliance 11.05.2011. 14:23 #323215

broj poruka: 63

BSA bsa.org
Wlada011 ... 11.05.2011. 14:40 #323224

broj poruka: 851
Jel znate da je kod mene u kompu samo Office bio piratski dok nije poceo da trazi kljuc a posle sam ga izbacio. Sluzio mi je samo zbog baraatanja sa slikama. Ostali su narvno Free programi. Windows i Antivirus su original. A cim budem isao do grada imam odvojen o pare za 2 igrice original Crysis i Warhead koje ce uvek stajati u kompu.
Adobe Reader je besplatan, bar verzija koju ja koristim. tj stoji i ne koristim.
Antivirus sam mislio da kupim ali sam dobio sa plocom Kaspersky sa licencom pa me je to spaslo na godinu dana.

M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje,
Ko predlozi MSI nek mi k... glodje!

Ishmerish Re: ... 11.05.2011. 14:46 #323230

broj poruka: 7285
Sta su tebi rekli kad su te pustali?????, jesu rekli da mozes sam da se odvezes???????

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Jel znate da je kod mene u kompu samo Office bio piratski dok nije poceo da trazi kljuc a posle sam ga izbacio. Sluzio mi je samo zbog baraatanja sa slikama.
::
:: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje
:: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje
Wlada011 ... 11.05.2011. 14:59 #323234

Zasto, lud sam sto zelim sto manje crackova u kompu. Pa meni komp ne sluzi nizakakvo zaradjivanje para. Ja nemam nikakve posebne programe. 2 playera-beplatna, anti spyware besplatne, cleanera dva besplatna, fraps besplatan, antivirus sa licencom, windows 7 64 bit Ultimate sto da ne, ne brinem oko Loadera i gluposti. Trebace godinama jos taj Windows. Najmanje 2-3. To nije bacanje para. Ne brines oko updata, licenca i ostalog Windows G.A.T i ostalog. Nemam nikakav autodesk, autocad, i ostale programe. Sve sto mi treba besplatno je.
A office osim slika sam ga koristio jos samo kao kalendar i da zabelezim ako nesto zakazem unapred, ali od skoro koristim onmaj sticky notes koji mi je dovoljan.

neXus2000 Aha, cinkarenje.... 11.05.2011. 15:01 #323237

broj poruka: 3350
.......sasvim u redu, ako neko obilato zaradjuje na nelegalnom softveru. :)
Wlada011 ... 11.05.2011. 15:05 #323241

Nemam cak ni Photoshop koristim Windows Live Album. Ne album Gallery.
Da radim nesto i zaradjujem pare ne znam da li bi bas kupovao 5 programa po 200e.
Ali na srecu ne radim, kupio bi recimo AutoCAD da zaradjuje na njemu. Sta nekako ti je uzivanje kada znas da imas nesto original i da si smanjio mogucnost kvara ili tako. Ne sada playere da kupujes, nego ovako neke ozbiljne programe.
Kazu recimo skini drugu verziju Windows mozda te zeza a ti kazes ne moze da zeza nikako on.

Dexter013 Re: ... 11.05.2011. 15:46 #323267

broj poruka: 17093
Radim u IT firmi gde ima XP i win7 sve original naravno ,
kvare se i blokiraju na istom nivou koliko i piratske verzije...

Naravno sav software za rad je originalan.

Microsoft Visual Studio 08 i 10

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: Nemam cak ni Photoshop koristim Windows Live Album. Ne album Gallery
:: Da radim nesto i zaradjujem pare ne znam da li bi bas kupovao 5 programa po 200e
:: Ali na srecu ne radim, kupio bi recimo AutoCAD da zaradjuje na njemu. Sta nekako ti je uzivanje kada znas da imas nesto original i da si smanjio mogucnost kvara ili tako. Ne sada playere da kupujes, nego ovako neke ozbiljne programe
:: Kazu recimo skini drugu verziju Windows mozda te zeza a ti kazes ne moze da zeza nikako on
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vaskev Re: ... 11.05.2011. 15:47 #323268

broj poruka: 1673
Bravo care samo napred... Ima i jos jedna sigurna stvar odes na operaciju pa ti izvade mozak i nema da dobijes tumor sigurno

:: Nemam cak ni Photoshop koristim Windows Live Album. Ne album Gallery
:: Da radim nesto i zaradjujem pare ne znam da li bi bas kupovao 5 programa po 200e
:: Ali na srecu ne radim, kupio bi recimo AutoCAD da zaradjuje na njemu. Sta nekako ti je uzivanje kada znas da imas nesto original i da si smanjio mogucnost kvara ili tako. Ne sada playere da kupujes, nego ovako neke ozbiljne programe
:: Kazu recimo skini drugu verziju Windows mozda te zeza a ti kazes ne moze da zeza nikako on
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs