Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Cudan problem sa sedmicom
STRANA 1 OD 1
miramarti Cudan problem sa sedmicom 10.05.2011. 07:39 T35828

status: user
broj poruka: 49
Desava mi se vec 20ak dana da svaki put kad gasim racunar on satro insalira 1 update i svaki put kad ga podizem on konfigurise. Na shutdown-u mi je konstantno onaj zuti stitic i meni deluje kao da pokusava da instalira jedan update, a da ne moze... Sta bi mogao da bude problem i kako da ga otklonim? Probala sam u Control Panel\System and Security\Windows update da nadjem opciju gde mogu da uklonim updae-ove koji penduju, ali toga nema. Ako je od pomoci, koristim Avira Free antivirus i Office 2007 na kome su updateovi iskljuceni, a verzija Windows-a je krekovana 64-bitna Sedmica. Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
toothless Ako ti je `valjano` krekovana sedmica... 10.05.2011. 09:26 #322817

broj poruka: 3241
idi u windows update,vidi da li ima neki `important update` i klikni da ga odmah skine i instalira.Mozda se samo zaglupio tj. mozda nije skinuo neki update kako valja ili nije skinuo do kraja.Ako nije to,probaj da iskljucis update i update notifications pa onda restart kompa.Kada se restartuje ponovo ukljuci update i vidi da li je resen problem.Ja mislim da je najverovatnije zaglupljen nekim update-om.
AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED
3 macke,dve iste i jedna razlicita :D

http://www.youtube.com/watch?v=PeQgaNzwIeg

Dexter013 Ok. 10.05.2011. 09:32 #322820

broj poruka: 17093
Moguce da nije upodate.

Moguce da taj `zuti stitic` nije update nego da te obavestava da
potrazis fix zasto ti je neki program blokirao.

Uradi dvoklik i vidi sta pise.

Ako nije to , jednostavno ugasi automatic update i stavi manuelno.

I probaj sama da searchujes for updates nakon restarta kompa.

Aj pa javi.

Srecno :)

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stevan07 mislio 10.05.2011. 09:35 #322821

broj poruka: 185
sam da se to samo meni desava .... ali vidim da nisam jedinka .....pazljivo cu pratiti ovu temu
mozda nadjem odgovor i za moju 7-icu inace je podignut oreginal sa kljucem i do sad nisam imao takvih problema s njom
pozzz

Terminator

toocool Re: Cudan problem sa sedmicom 10.05.2011. 15:25 #322917

broj poruka: 1092
ako ne znas sta je i ne mozes da otklonis problem jednostavno iskljuci autoupdate
(sve ovo pod uslovom da ti sistem radi kako treba i imas pristojnu AV zastitu)

http://bit.ly/mx7ZPJ

:: Desava mi se vec 20ak dana da svaki put kad gasim racunar on satro insalira 1 update i svaki put kad ga podizem on konfigurise. Na shutdown-u mi je konstantno onaj zuti stitic i meni deluje kao da pokusava da instalira jedan update, a da ne moze... Sta bi mogao da bude problem i kako da ga otklonim? Probala sam u Control Panel\System and Security\Windows update da nadjem opciju gde mogu da uklonim updae-ove koji penduju, ali toga nema. Ako je od pomoci, koristim Avira Free antivirus i Office 2007 na kome su updateovi iskljuceni, a verzija Windows-a je krekovana 64-bitna Sedmica. Hvala
nemanja21 re 10.05.2011. 16:32 #322944

broj poruka: 1227
Takođe, par dana pri paljenju mi je pokušavao instalirati neki update bezuspešno, ali pre nego što sam se nakanio da sam potražim rešenje, sve je proradilo samo od sebe :P U pitanju je licenciran win7 32bit.

Dexter013 : ) 10.05.2011. 16:33 #322946

broj poruka: 17093
Pa zato ti je i pravio problem ,zato sto je original...

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: Takođe, par dana pri paljenju mi je pokušavao instalirati neki update bezuspešno, ali pre nego što sam se nakanio da sam potražim rešenje, sve je proradilo samo od sebe :P U pitanju je licenciran win7 32bit.
::
::
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd re 10.05.2011. 18:49 #322996

broj poruka: 2158

Stavi update na manual i da ne skida update sam nego samo da te obavesti kad je novi update spreman.Onda sam skiknes update koji hoces i on sam krene da ih instalira, prati sta se desava ako ne uspe instalacija recice ti zasto nemoze ili ce da ti da Error code, taj error code ubacis u google i vidis sta kaze microstoft za njega.

Updatove nemozes da uklonis mozes samo da ih sakrijes da te ne smara sa stalnim obavestenjima da ih ima.
vladats Re: Cudan problem sa sedmicom 10.05.2011. 20:09 #323023

broj poruka: 4537

Skines HAL 7600.
Odes na Tools i cekiraj sve na recomended.
Nikad vise nece da te smara Microsoft sa updejtovima i hakerisanjem serijskog broja.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs