dobijam ovu poruku prilikom reinstalacije i tu je kraj ne vredi ni ctrl+alt+del ni esc samo restart i tako stalno u krug u biosu sam izmenjao sve zivo ale cene pa cene ne pomazu ni razlicite verzije win xp tipa 32 -64 bita jel imao neko slicno iskustvo ,ploca je MSI K7N2 bios najsveziji bitan je xp
Ako sam te dobro razumeo, to je u momentu kada treba da prijavi hard/ove, particije na koje ce upisivati win fajlove. Moze biti da nisi dovoljno sacekao, ima slucaja kada moze da traje i 5 min dok ne pronadje... Ako ne pomogne, povadi sve sa ploce, ostavi samo grafu, hard, memoriju i probaj.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: dobijam ovu poruku prilikom reinstalacije i tu je kraj ne vredi ni ctrl+alt+del ni esc samo restart i tako stalno u krug u biosu sam izmenjao sve zivo ale cene pa cene ne pomazu ni razlicite verzije win xp tipa 32 -64 bita jel imao neko slicno iskustvo ,ploca je MSI K7N2 bios najsveziji bitan je xp
gile to je onaj momenat kada trazi F8 a i cela noc nije dovoljno duga povadio sam sve zivo sem procesora ,memorije igrafike cak sam i nju menjao kao i grafiku i optiku aliuvek isto znaci i kad nema harda u racunaru i tada staje na
:: gile to je onaj momenat kada trazi F8 a i cela noc nije dovoljno dug :: povadio sam sve zivo sem procesora ,memorije igrafike cak sam i nju menjao kao i grafiku i optiku aliuvek isto znaci i kad nema harda u racunaru i tada staje na :: ::
oce i mikrotik (linux ) da se digne pa me interesuje jel ima sanse da se masina upali bez grafike ,ovo no errors ne pali posto nema integrisanu a nemam viska agp kod sebe
kad god se sretnem sa MSI-om pritisak mi ko u gumi od viljuskara
... da ne traži taj windows sata drajver za sata hdd? Ako je tako, i nemate ispravan floppy, potrebno je slipstrimovanje tih drajvera... ili da probate instalaciju na ata hdd-u. Ako linux radi, hardver je ispravan i ne pljuj po MSI-ju bez razloga, već po windowsu koji je tako napravljen - da te tera da kupiš vistu ili sedmicu....
sta da radim kad u tim serijama MSI-ja stvarno ima problema a ovo je skroz na skroz ne vredi ni na ata ni na sata hdd ni sa sata driverima cak i win 7 zastane u instalaciji znaci jednostavno nece windows pa to ti je nece ni sa diska od slicne masine verujem da je bios utripovan vratio sam starjii ali nevredi a cim zabodem neki linux letiii
da upotpunim dan uzeo sam jos jedan MSI u ruke slicnih sipmtoma ,bice veselo
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.