Skinuo Hector: Badge of Carnage - Episode 1 Instalirao Pri pokusaju da pokrenem igricu-BSOD! Restart Neeeece win! Win pokusa sam da se popravi Neeeece! Ubacim DVD i pokusam recovery...neeeeece! Oteram sve u tri lepe, format particije (jer mi se cini da u igrici bese neki virus), install win7, install NOD32 i 11.4 driver i BSOD BSOD BSOD BSOD Da li da ocistim te drajvere i stavim 11.3 Da li da probam ponovo da instaliram win7 Da li da vratim XP dok se situacija u IT svetu ne sredi ROFL
neka ti bude za nauk za drugi put kad budes sve instalirao i podesio da ti radi kako treba, napravis backup cele particije gde ti je windows sa acronis-om, i posle si miran vracanje u normalu traje 15 minuta
Ako ce ti biti lakse i mene su 11.4 unistili.Obrisem AMD Catalyst™ 11.4 Early Preview instaliram novi puca explorer,igre nisam ni proveravao.Probam da vratim stari sve radi ali u opcijama CCC sad ne postoji opcija AMD Overdrive.Srusim sistem instaliram 11.4 Early Preview i sve radi kao sat
do jaja mi je da mi sve igrice koje igram rade na tim klokovima (crysis2, portal2, black ops, splinter cell,...) i sa tom voltazom, a temp ne prelazi 55C!!! u stvari sam jako zadovoljan svojim hardverom, pa se glupiram :) instalirao 11.4 preview i sve ok ali koji mu je qrc da posle restarta nema sanse da digne sistem ni na win7 ni na XP (koristim oba OS na istom HDD), vec moram da ga ugasim, pa upalim? to se nije desavalo dok je bio samo jedan OS...
Ajd` da probamo ovako. Imao sam ranije problem na nekoj GA ploči, posle restarta je dizao sistem ali nije uspeo da prikaže desktop. Isto sam morao da ga gasim, pa ponovo startujem. Flešovao sam bios i rešio problem. Ne kažem da će tebi ovo pomoći, jer nisam ispred tvog računara, pa ne mogu da pohvatam gde je nastao problem. Proveri i bootloader, možda se zaglupio.
Prvo, cokla, mnogo psujes za javno mesto (kapiram da je u pitanju bes, ali i kontrola je vazna)... Drugo, i meni se slicno desavalo a resio sam menjanjem u biosu na Full Boot umesto na Quick Boot, nalazi ti se negde u Power podesavanjima. Ako nece to, onda menjaj verziju Win7, jer ti je zapravo najverovatnije on i problem (cesce x86 nego x64)... Postoji i rucno prebacivanje Boot foldera sa diska Win7, ali to ne znam kako da ti objasnim (moze i boot folder da bude los, pa zato ne moze da ti ucita). Probaj prvo sto sam ti rekao, a za ostalo razmisli.
Boot loader mozes da delom promenis kucanjem u start seach-u `msconfig`, i onda predjes na Boot paletu. Mada mislim da ti to jos nije potrebno, prvo proveri ono sto sam ti rekao.
oprosti, prijatelju, zbog neumerenosti i vulgarnosti u izrazavanju! u BIOSu moje maticne ploce nisam mogao da nadjem tu opciju quick/full boot e, sad...sta bih ja to mozda trebao da promenim u boot paleti?
Gde ti tacno zaglavljuje, jel u bios post-u ili kad krene dizanje? Ako je ono prvo, onda moras obavezno u biosu da podesis da boot-uje prvo sa harda, jer po defaultu ako je flopy ili cd, zna da pravi takav problem, a ako je drugo u pitanju, onda nesto ne stima sa drajverima/win, mozda neisprazni ram...golema rabota je da se dodje do resenja. Bukvalno moras svaki drajver da uninstalises, pa da probas...Nemoguce je da ti neko precizira sta moze biti u pitanju. Kreni sa uninstalom grafike, pa idi dalje.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: oprosti, prijatelju, zbog neumerenosti i vulgarnosti u izrazavanju :: u BIOSu moje maticne ploce nisam mogao da nadjem tu opciju quick/full boo :: e, sad...sta bih ja to mozda trebao da promenim u boot paleti :: :: Q8300 @ 3.3GH :: GA-EP35-DS :: 4x1GB @ 880MHz Kingsto :: Sapphire 6850 @ 600/1000 @ 0.899 :: 22` ASUS VW221 :: LCPower550 :: ::
Zato tyreba imati original Win bez loadera kao ja i gluposti. Nema vise sa time zezanja sa nekomp[atibilnim verzijama i glupostima. Sada idem na originale samo. Mislim bitne stvari, Windows i igrice koje volim najvise. Crysis sam ocekivao 5000 da odvojim za prvi i wArhead a shvatio da je ukupno 2500 din. Ako znate prodavnicu u gradu centru gde ima da idem da kupim za koji dan. A ovo ce biti zezanje vidim ja. Nece niko moci da kaze da je igrica pirat ovo, ono, ne valja.
Dokle su Sakali u stanju da idu da bi kupio ono sto su mi oni i dobavljaci izabrali jer drugo nema.
Na taj legalni win lepo stavi AVG FREE ili Avast FREE i miran si.
A driveri, pa sto tolko zurite, bete, specijalna izdanja, rani driveri i slicno, pa vi ste im testeri za dzabe. Ako ti je 11.1 stabilan ili 11.2, moras li da juris na 11.4 rani?
Pustis druge da malo BSODuju pa kad kazu sve ok, onda ti uzmes novi driver.
U pravu je Kalif ne mora rana verzzija drivera, ja nikada nista beta nisam instalirao. A NOD pa i ja stavim trial onaj security a sada kada se to zavrsi ceka me original kaspersky sa licencom koji sam dobio sa Crosshair 4. Bolje trial verzije i ko god ima email a ne treba m uda vam salje kod jer ima po mesec dana besplatno. Tako kada sve isfureas onda original mora da p[adne nema druge./
Dokle su Sakali u stanju da idu da bi kupio ono sto su mi oni i dobavljaci izabrali jer drugo nema.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.