Zna li ko postoji li slucajno neki alat ili podesavanje (sto je moja zelja da postoji) koji moze da kazem `otkljucati` performanse directx7 u windowsu 7.
Igram jos igru COD2 imam 8800GT mogu i dx9 ali dx7 je dosta bolji i posto je server na 333FPS pogodniji je dx7. U XP-u imam od 400-800 fps tako da komotno bez ikakvih problema radi na333 , ali me stvarno iritira da zbog igre koju volim menjam stalno XP. Sve moguce sam probao performance modovi u win7 dzaba neki orijentir mi je 3dmark01 koji se slaze sa codom kada imam vise markova bolji je i fps. U XP-u imam 52000 u WIN7 imam 32000.......
Moze li se kako to promeniti mislim da ati kartice rade odlicno na win7 i dx7 bar kod mojih drugara gotovo i da nema razlike ali opet to ajd da uzmem sa rezervom za moj 8800GT znam. Cudi me da su zakljucali ako vec moze.....
Nemam CRT nego LCD, njemu osvezavanje nista neznaci moze 75Hz nije bitno. On ima odziv od 5ms u stanju je da prikaze 200fps u sekundi 1000/5ms , nije to poenta poenta je da ko nema 333 dosta losije se ponasa gameplay , nego ima li resenja za win7 pusti HZ :)
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.