Da li ga je neko testirao od kako se pojavio? Onaj stari iz okt 2009 je neupotrebljiv( Corporate varijanta). Sve i jedan iz 2010 od BIE je imao nepozeljne goste. Ovaj nema nista, ali ima cini mi se manjak. Zadnji iz okt. 2009 je neupotrebljiv za CAD i ARAC+ programe sto se tice stabilnosti. operator
Imam i martovski BIE ali nisam ga jos instaliro, koristim septembarski BIE i radi savrseno.Netrazi nista ,ni serijski i potpuno je validan kad idem na Microsoft sajt.Svaka preporuka.
=============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.
original je original..po meni..misli se naravno na `untouched` WinXP pro_sp3.
:: Da li ga je neko testirao od kako se pojavio :: Onaj stari iz okt 2009 je neupotrebljiv( Corporate varijanta) :: Sve i jedan iz 2010 od BIE je imao nepozeljne goste :: Ovaj nema nista, ali ima cini mi se manjak :: Zadnji iz okt. 2009 je neupotrebljiv za CAD i ARAC+ programe sto se tice stabilnosti :: operator
Re: Re: Microsoft® Windows XP SP3 Corporate Student Edition November 2010
16.04.2011. 19:28
status: user broj poruka: 4163
Razmišljao sam i o tata medvedu iz porodice Šalabajzerić , a inače sam ljubitelj crtanih filmova i imam pozamašnu kolekciju
:: Ti si se baš pronašao u tom Stripy-u : :: :: Sve više crtanih likova na forumu, Snupi, Stripy, Toothless... Yogi The Bear... Skeletor... :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: Odličan. Koristim ga otkako je izašao :: :: ::
Pre bih rekao urnebesna komedija. Odgledao sam ceo video klip i mislim da ovo što pokušavaju da prodaju nema apsolutno blage veze sa mozgom. To što je američka nacija gomila retardiranih izroda i kriminalaca doseljenika ne može da potkrepi ovakvim budalaštinama. Pa ja kao i svi moji dugogodišnji prijatelji smo odrasli uz ove i starije Diznijeve crtaće (a i većina ovde prisutnih) i šta nam fali? Ništa!
:: http://www.youtube.com/watch?v=pnI-YVpXoD8&feature=relate :: :: :: :: ============================================== :: KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVN :: :: A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME. :: ::
Kao sastavni deo reči Disney, slažem se. Pa šta? Obzirom da sam ja lično ateista i da ne verujem ni u satanu i slične gluposti totalno mi je nebitno. Kako se ovo ne bi pretvorilo u versku raspravu ovde stavljam tačku. Ende.
:: logo dizneja :: :: http://www.dodaj.rs/f/1j/h6/45APDtwI/disney-logo-300x138.jp :: :: samo corav nevidi tri sestic :: :: :: :: ============================================== :: KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVN :: :: A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME. :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.