pozdrav dobri ljudi! hteo sam da vas zamolim za pomoc kao i mnogo puta do sad...mnogo puta ste mi i pomogli pa se nadam da ce te moci i ovaj put... naime,laptop je `zaglupeo`,nece da podigne sistem(windows xp) i ja bih da ga oborim(sistem) i instaliram novi xp...sve bi to bilo lako,ali...na toj particiji na kojoj mi je windows imam jako vazne podatke i hteo bih da ih sacuvam...da li mogu i sa kojim programom i kako da prebacim podatke sa C particije(gde se nalazi sistem) na D particiju..? ne mogu da boot-ujem u windows pa zbog toga ne mogu da dodjem do podataka... nadam se da sam precizno objasnio situaciju...HVALA puno unapred!
hvala janke! a jel mozes samo da mi objasnis malo podrobnije...izvini,bas se slabo razumem u to...znaci narezem `hirens boot cd` na cd kao iso image..a kako posle da dignem windows live iz hirens boot-a i gde je taj win live i sta je to...?
narezi cd i ubaci u laptop .. kad se bude butovao sa cd-a - sve ce ti se samo kasti :) .. vidces meni gde ces izabrati zadnju stavku .. prva je boot sa hdd-a .. druga je boot hirens cd .. a treci je boot windoze sa cd-a ..
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.