Da li neko ima iskustva sa slicnim problemom? Nabavio sam neku krntiju cisto za net,i fazon, potrebna je reinstalacija jer je bio pun svega i svacega, i ubacim cd (winxp32bit) i obrisem stari sistem, namestim da instalira win, zavrsi format,i ono sto ide posle, i kad pise da ce da se resetuje,da nastavi instalaciju (ono gde se namesta za time zone, itd.) on se restartuje i ponovo pita dal cu da instaliram win! I opet radi isti posao,pa se restartuje,i opet... :P Sta bi moglo da se uradi?
naravno da nece nastaviti instalaciju... Nisam tolki debil... Jednostavno restartuje i pravi se mutav! @kalif : sutra cu da se bakcem pa cu javiti dal sam nesto uradio...
probaj posle 1og restarta da u biosu podesis hdd kao 1st priority a ne cd.. mada moze i kad izbacis cd al ajd
:: naravno da nece nastaviti instalaciju... Nisam tolki debil... Jednostavno restartuje i pravi se mutav! :: @kalif : sutra cu da se bakcem pa cu javiti dal sam nesto uradio... :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: tj nemoj da pritiskas ni jedno dugme,jer ti je podeseno da ti prvi boot device bude cd,samo ga pusti,i nastavice instalacij :: :: :: ::
a zasto mu ne radi ram memorija kako treba? da mu je nesto sa ramom dobijao bi ili crnu sliku ili restart ili plavi ekran ili mu se ne bi upalio komp.. ali ovo ne zavisi od rama
A moze da bude i Hdd, a na kraju cak i ploca, odavno sam imao taj problem pa se i ne secam, ali mislim da je ipak memorija zasluzna :) Samo se jednog kompjutera secam. Misteriozna instalacija na top listi mesto br.1 pa onda 9 praznih mesta. Odradi format kopiranje fajlova i kad se restartuje nista nije odradio, stari windows je i dalje tu, moze cak da se udje u safe mode. Medjutim sa tim kompjuterom sam proveo 2 dana i zakljucio sam da je maticna neispravna (posto sam sve ostalo promenio). :: :: :: :: ne radi ram mem kako treba....
ako imaš sata hdd u tom računaru da treba da imaš na flopiju sata drajvere, koje treba učitati prilikom instalacije pritiskanjem f6. Ako je to potrebno a nisi to uradio onda je jedan od mogućih simtoma stalno resetovanje koje se tebi događa
1.Ako si i samo jednom posle prvog restarta roknuo dugme ili pomerio misa kod `boot from CD` screan-a postoji sansa da si odjebao MBR. 2. Ne valja ti instalacioni disc ili optika.
I da obavezno ubi u biosu sve opcije vezane za floppy smece.
:: Da li neko ima iskustva sa slicnim problemom? Nabavio sam neku krntiju cisto za net,i fazon, potrebna je reinstalacija jer je bio pun svega i svacega
A kako je taj komp radio pre nego sto si krenuo da ga obaras?
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.