:: Koji ti je ono ljubičasti kurac dole u ćošku što je očigledno preuzeo asocijaciju za .LNK fajlov :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: BitTorrent, ali kad ga izbrisem ostanu sve Blank, bele ikonice, ko papir bele...
Pa jel ostanu bar imena i zapremina tih file-ova? Nisam siguran da sam te bas najbolje razumeo sta je problem.. Tebi koliko vidim od svakog exe file je ekstenzija za bittorrent. Idi rucno i izbacuj ponovo od programa do programa ikonu. Ili najlaske od svega system restore!
Štangliranje
:: Don`t drink and drive, take joint and fly . :: :: Pa znaaam, ali kazem ti, kad izbrisem BitTorrent, ostanu samo bele, blank, kao papir ikonice !!! I to samo od .exe file-ova.. :: :: :: :: BitTorrent ti preuzeo ekstenziju tih file-va. :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: ::
Ko zna kad je on i da li je ikada napravio restore point. Može restore 100 puta da bude upaljen ako ne praviš restore pointe. Sudeći po ovome što se da videti, ne mari mnogo da stanje sistema. Bar mi se tako čini.
:: Pa jel ostanu bar imena i zapremina tih file-ova :: Nisam siguran da sam te bas najbolje razumeo sta je problem. :: Tebi koliko vidim od svakog exe file je ekstenzija za bittorrent :: Idi rucno i izbacuj ponovo od programa do programa ikonu :: Ili najlaske od svega system restore :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: Don`t drink and drive, take joint and fly . :: :: :: :: Pa znaaam, ali kazem ti, kad izbrisem BitTorrent, ostanu samo bele, blank, kao papir ikonice !!! I to samo od .exe file-ova.. :: :: :: :: :: :: :: BitTorrent ti preuzeo ekstenziju tih file-va. :: :: :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Pa jel ostanu bar imena i zapremina tih file-ova :: Nisam siguran da sam te bas najbolje razumeo sta je problem. :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: Don`t drink and drive, take joint and fly . :: :: :: :: Pa znaaam, ali kazem ti, kad izbrisem BitTorrent, ostanu samo bele, blank, kao papir ikonice !!! I to samo od .exe file-ova.. :: :: :: :: :: :: :: BitTorrent ti preuzeo ekstenziju tih file-va. :: :: :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Novi Windows. Stavi 32bit i ja cu ga ponovo staviti. Od kada imam ovaj 64 bit ne mogu da nabudzim neke igrice koje su radile na 32 bit. Sada cu da uzmem jos jedan SSD i samo da menjam. Da prikopcam nazad i gotovo sa 32 bit Win 7. Bas me briga sto sistem ne vidi 8GB memorije. Stavio bi i XP mada tu je mrtavak DirectX 9. Inace tamo sve fura, mada i 32 bit je OK Ultimate. Ali ovaj 64 bit mi je bez Loadera.
Imaš tu opciju da promeniš strelicu na prečicama, stavi koju oćeš, ako oćeš onu standardnu ona ti je u windows\system32\shell32.dll Može i ručno preko registra al bolje ovim da se ne drndaš bez potrebe, mislim da je Ish kačio nešto slično nedavno.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: Raaaicuuu gde si suunce li ti tvoje, odma sad na pivo da te vodim ?!?!? :: :: Hvala ti puno, evo kako izgleda: http://i56.tinypic.com/auxq47.png :: :: Jes da ima ovo mrtvo preko ikonica, al bar raadi.. ::
I mene nervira, ali resenje je jednostavno sto se ne izabere direct link ka slici kada se upload-uje, tako da ne otvara ceo sajt, vec samo sliku i ici ce odlicno.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Jebeni sajt se otvara pola sata + je pun jebenih banera i reklama + popup :: :: dodaj.r :: fotorola.r :: ... Gomila sajtova gde je to mnogo jednostavnije.. :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: http://www.iznajmiPS3.com/ :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.