Zna li neko kako naterati pomenuti štampač da pravilno radi pod Win 7?
Na HP-ovom sajtu doslovce piše: Kupite noviji proizvod, ovaj nema podrški za Win 7.
Instalirao sam drajvere od Viste, ali radi kao usporen snimak, pre svake odštampane strane pravi pauzu od 30-ak sekundi. Takođe ne postoji mogućnost da mu uključim Eco mode, a bez njega se mnogo više troši toner.
Radi se o fantastično ekonomičnom, brzom i praktičnom štamoaču i baš bi mi bilo žao da moram da ga se odreknem zbog glupih drajvera.
.. da su ljudi nasli izlaz pri ovako bezobraznom ponasanju HPa.
Nije mi jasno da HP1200 (koji imam kuci), a koji je stariji od HP1010 (koji koristim na poslu, uz WinXP) podrzavaju, a mladji ne podrzavaju drajverima. Totalni imbecili.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
I ja sam se susreo pre 3 dana sa identicnim problemom - HP 1010 na Win7 (64bit). Meni je posao odradio Vista 64bit driver koji sam rucno nabudzio. Evo i ukratko sta je meni zavrsilo posao bez problema :
2. Kliknuo na Start dugme pa odabrao opciju Add Printer (pod Drivers & Printers opcijom) 3. Za tip stampaca stavio sam Dot4 (posto mi nije prepoznao sam USB stampac) 4. Izlupao next samo do kraja i kliknuo na `Print Test Page` 5. Odstampao, radi ko sat i nema problema sa stampanjem vise strana..radi kao i na winXP
Moguce je da mozda postoji vise razlicitih verzija istog stampaca pa nekima moze ovako da se doaka u win7 a nekima ne... Kome ne uspe gornji predlog - moze da proba i ovako da ga instalira...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.