Pre nego što počnem da lupam glavu ovim problemom, bolje ovde da postavim pitanje, koje je prevashodno upućeno ljudima poput Equinoxe-u, koji ima iskustva sa Acronis-om.
Pošto već 5 godina nisam `instalirao` sistem, samo štancujem Acronisove tib-ove universal restore-om, to neću učinitii ni sad.Želim da napravim dual boot na jednom hard disku, Dve sistemsko-aplikacione particije (po jedna od svakog sistema) i jedna korisnička koja je zajednička za oba sistema. Oba sistema imaju isti SID, tako da nema frke sa NTFS security-jem.
Interesuje me da li je ovo uopšte moguće, i kako nakon uspostavljanja oba sistema konfigurisati boot menu itd...
Takođe me interesuje da li je moguće sakriti (da nema pristupno slovo/lokaciju) sistemsku particiju drugog sistema u prvom, i obrnuto, a da dual boot i dalje radi. Dakle, kada se digne jedan sistem, da sve (na prvi i drugi pogled) izgleda kao da je to jedini sistem na računaru...
Vrlo koristan tutorijalčić! Probaću da izvedem ovu proceduru!
E, a ako mi koijim slučajem ne smeta da se sistemi međusobno vide, može li se ovako podesiti boot.ini koji se nalazi na prvoj particiji, u aranžmanu gde je prva particija od prvog sistema, a druga od drugog, obe primarne aktivne NTFS?
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.