Instalirah operativni sistem Win7 x64 i dodjoh do sledecih problema: - ucitan sam sistem zauzima preko 1GB RAMa (operativni sistem + antivirusi). Trebaju li mi svi oni procesi jadni? Sada umesto 650MB sistem uzme 1.1GB, tako da onu razliku izmedju 3.25GB (za x86) i 4GB (za x64) niti ne mogu da osetim? - Kad hocu nesto da pokrenem - sve radi nekako sa zadrskom. Kliknem da upalim neki program (bilo koji), prvo zavrti onaj tockic (zauzet), pa se posle upali program. I sve fuinkcije tako - nekako kasne. - SpeedFan 4.2 koji mi je na Win7 x86 ocitavao temperaturu graficke kartice (i oznacio GPU), sada ne vidi uopste taj senzor? U cemu je stvar - zar to ne bi trebao da pokupi nekeko iz BIOSa i da bude nezavisno od sistema?
Kakvi su vasi utisci sa ovim sistemom? Resenja za navedene stvari?
Inace napravio sam Acronisom backup sistemske particije (nekih 34GB je iskompresovao na ~20GB) po uputstvu uvazenog clana ove zajednice i cekam momenat kada cu da isprobam reinstal (a mozda odradim restore sada, dok je sve sveze bez novih fajlova - da vidim kako radi). Mozda sam pogresio sto pre backupa nisam defragmentisao disk.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Dakle ovo je stanje sa upaljenim av-om i on skrin tastaturom posle tri dana ne gašenja.
Koristim x64 ult. Nemam problema koje ti navodiš, pa mi pada napamet da je problem ili do instalacije tog x64...probaj neku drugu instalaciju sa drugogo mesta kupljenu.
... ali definitivno vece zauzece RAMa. Koliko imas procesa upaljenih kad startujes Windows?
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
EDIT: Posle restarta imam takođe 69...tako da to je to...
Broj procesa trenutno 69...lepa poza...
nisam stvarno nikad gledao odmah posle paljenja...
ček da restartujem mašinu...
support normality
:: ... ali definitivno vece zauzece RAMa. Koliko imas procesa upaljenih kad startujes Windows :: :: Pozdrav :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Probacu podesavanja koja je Slavuj naveo, da vidim sta se desava.
Inace Speedfan radi, ali jedino ne ocitava temperaturu GPU, koju je u 32-bitnoj verziji Windowsa 7 ocitavao (kao i na XPu).
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.