ja sam ga instalirao pre nedelju dana, radi kao i pre njega, jedino sto upali onaj defender i vrati da se automatski skidaju i instaliraju update. Nije se ni zalio win oko aktivacije
skini windows sa sp1 pa instaliraj sledeci put, nema potrebe za update-om
:: Sad videh da ga ima u update-u. Jel da ga pustim da skine i instalira ili jok? Nesto se kao secam da je nekome ovde pravio neke probleme.. :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw
Kada zavrsis apdejt, pri prvom dizanju, 5-10 minuta ce ti zakucati procesor do oko 65% u pitanju je .exe proces vezan za netfrejmvork i toliko mu otprilike treba vremena da zavrsi.Posle toga je sve OK, to jest, procesor se vraca u normalu....
@imarkovic: Eh ko zna kad ce to biti, nadam se ne uskoro, nisam dirao sistem vec godinu dana, imam tonu softvera i pluginova, ko to posle sve da instalira opet i poveze :S Sto ne znaci da mi ne bacis linak na msn za proverenu varijantu. :)
:: Ok hvala, onda pustam update :: :: @imarkovic: Eh ko zna kad ce to biti, nadam se ne uskoro, nisam dirao sistem vec godinu dana, imam tonu softvera i pluginova, ko to posle sve da instalira opet i poveze :S Sto ne znaci da mi ne bacis linak na msn za proverenu varijantu. :) :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.