Danas sam na jednoj mašini dobio Win 7 Home Premium + MS Office 2010 Starter. Primećujem da ne postoji ni jedan mail client. Nema ni Outlook Express-a ni Outlook-a.
Šta preporučujete kao mail client za 32-bitni Win 7? Tražim nešto što je potpuno Free.
+1 za Thunderbird. MS outlook (kao i OutlookExpress) ima svojih
11.03.2011. 23:49
status: user broj poruka: 10999
prednosti ali i znacajnih mana: tezak je `izvoz` iz njega, lako izgubi stabilnost kada se predje odredjena granica u broju poruka i njihovoj `tezini`. I jedan i drugi M$-ov klijent znaju da `progutaju` poruke kada zakaze komanda `compact messages` a kompletan `data base engine`/Jet/MDAC nepouzdan do bola...
Re: +1 za Thunderbird. MS outlook (kao i OutlookExpress) ima svojih
12.03.2011. 08:58
status: user broj poruka: 1121
licno sa LIVEmail-om nisam imao probema sa import export operacijom iz i u outlooka, jedino sto LIVE ne podrzava to su identiteti...ne moze se razdvojiti vise email account-a pod jednim Userom...generalno ako imate vise mai acc. on to sve trpa na jednu gomilu
:: prednosti ali i znacajnih mana: tezak je `izvoz` iz njega, lako izgubi stabilnost kada se predje odredjena granica u broju poruka i njihovoj `tezini`. I jedan i drugi M$-ov klijent znaju da `progutaju` poruke kada zakaze komanda `compact messages` a kompletan `data base engine`/Jet/MDAC nepouzdan do bola.. :: ::
Re: Re: +1 za Thunderbird. MS outlook (kao i OutlookExpress) ima svojih
12.03.2011. 09:37
status: admin broj poruka: 714
:: licno sa LIVEmail-om nisam imao probema sa import export operacijom iz i u outlooka, jedino sto LIVE ne podrzava to su identiteti...ne moze se razdvojiti vise email account-a pod jednim Userom...generalno ako imate vise mai acc. on to sve trpa na jednu gomilu
Kako to misliš? Evo ja sam kreirao 10-ak account-a i svi su razdvojeni mnogo bolje nego u Outlook-u. Sa leve strane imam spisak account-a i sav mail je razdvojen po njima. Svaki account ima svoj Inbox, Sent Items, deleted, ...
Ja upravo zbog toga i preporučujem live mail odličan pregled po accountima nepročitana pošta se može videti u jednom folderu itd... i kada radiš reply ili kada klikneš na neki accoun automatski ti i šalje preko tog accounta
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.