Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
VMware
STRANA 1 OD 1
Bundeva VMware 11.03.2011. 18:45 T34448

status: user
broj poruka: 409
Da li mogu podici VM na WIN7 x64 i da u njoj instaliram WINXP 32bit i da mi rade neki drajveri za stampac i skener kojih nema u WIN7 x64?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VozD1912 proveri na netu 11.03.2011. 18:56 #304321

broj poruka: 949
da li je kompatibilan sa win xp 64. na nekim forumima. meni vmware radi na win 7 x86 i x64 bez problema. e sad za ovo drugo ne mogu da ti potvrdim sa sigurnoscu ali mislim da moze tako samo malo da se pomucis i sve ce da dodje na svoje.... inace vm je po meni najbolji za virtuelne masine

nisque naravno da može 11.03.2011. 19:19 #304332

broj poruka: 1060
ja imam tu foru, samo što sam ja digo oracle virtual box.. em je džabe, em šljaka ko car!! i tebi ga preporučujem.. samo skini neki oracle extension pack, i uživaj!!

I AM the God of war.. Nothing defies me!!

Equinoxe Re: 11.03.2011. 19:19 #304333

broj poruka: 12057

VirtualBox je sjajan. Preporuka!

http://www.virtualbox.org/

Bundeva Ja bih 11.03.2011. 19:59 #304341

Instalirao drajvere u virtuelnoj masini sa XP za stampace ako je to moguce?

Equinoxe Re: Ja bih 11.03.2011. 20:29 #304346

Poslao sam ti link da bi tamo lepo pogledao sve što te zanima, ali tebe ili mrzi ili ne znam šta. Dakle:

http://download.virtualbox.org/virtualbox/UserManual.pdf

`USB device support. VirtualBox implements a virtual USB controller and allows you
to connect arbitrary USB devices to your virtual machines without having to install
device-specific drivers on the host. USB support is not limited to certain device cate-
gories.`

:: Instalirao drajvere u virtuelnoj masini sa XP za stampace ako je to moguce
::
Bundeva Re: Re: Ja bih 11.03.2011. 20:59 #304356

HVALA

:: Poslao sam ti link da bi tamo lepo pogledao sve što te zanima, ali tebe ili mrzi ili ne znam šta. Dakle
:: http://download.virtualbox.org/virtualbox/UserManual.pd
:: `USB device support. VirtualBox implements a virtual USB controller and allows yo
:: to connect arbitrary USB devices to your virtual machines without having to instal
:: device-specific drivers on the host. USB support is not limited to certain device cate
:: gories.
:: :: Instalirao drajvere u virtuelnoj masini sa XP za stampace ako je to moguce
:: ::
Equinoxe Re: Re: Re: Ja bih 11.03.2011. 22:00 #304399

Nema na čemu.

:: HVAL
:: :: Poslao sam ti link da bi tamo lepo pogledao sve što te zanima, ali tebe ili mrzi ili ne znam šta. Dakle
:: :: http://download.virtualbox.org/virtualbox/UserManual.pd
:: :: `USB device support. VirtualBox implements a virtual USB controller and allows yo
:: :: to connect arbitrary USB devices to your virtual machines without having to instal
:: :: device-specific drivers on the host. USB support is not limited to certain device cate
:: :: gories.
:: :: :: Instalirao drajvere u virtuelnoj masini sa XP za stampace ako je to moguce
:: :: ::
:: :: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs