:: :: :: :: moraš prvo dobro pregledati gde ti se u sobi nalaze Microsoftove kamere, pa tek onda nešto da radiš na kompu.. :: kako ne kontaš da te posmatraju?
Hoce. Odnosno, trazi se od tebe da si `online` da bi bila izvrsena...
10.03.2011. 16:50
status: user broj poruka: 10999
`validacija` onoga momenta kada budes startovao pack1 (kao nadogradnju na postojecu instalaciju). Da li ces ovu proveru proci zavisi od nacina vakcinisanja - da li se radi o bootloader-u, stop-timer-u ili SLIC BIOS-u (koji sadrzi idnentifikacioni kod nekog OEM proizvodjaca-distributera i podrazumeva pre-activated Win). Samo u ovom poslednjem slucaju validacija ce biti uspesna (s tvoje tacke gledista).
U tom slucaju, moram da se ispravim: ovo sto sam napisao odnosi
10.03.2011. 16:57
se na implementiranje sp1 u formi .exe fajla, nazavisno download-ovanog. Kada sam to pokrenuo na jednoj (ne mojoj) masini, ranije instalisana i aktivirana sedmica nije prosla validaciju... Usledio je format i reinstall celog sistema sa sp1 u sebi.
DMaster: pa INSTALISAO sam i ma mome kompu, samo sto je...
11.03.2011. 00:23
na njemu postojala final verzija kojoj ne treba loader (ploca ima SLIC-ed BIOS) pa sve ide preko regular update-a. Ovaj drugi je INSTALISAN od strane trecih lica (koja su pokusala da `dodaju` sp1 pa nisu uspela), tako da sam ja bio onaj koji je stvar doterao u red (covek sada uziva u koriscenju kompa sa W7 sp1 a ja sam zaradio pare za burek sa mesom i jogurt od pola litre - ej, kad se samo setim...).
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.