Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
W7 - da li je vreme za reinstalaciju...
STRANA 1 OD 1
strela75 W7 - da li je vreme za reinstalaciju... 09.03.2011. 22:30 T34391

status: user
broj poruka: 1590
Do pre par dana radilo sve ok. Sada se povremeno zabada (recmio otvara WinExplorer po par minuta, nece da upali film,...), i Windows Explorer konstantno vuce 50% procesorskog rada. To sam primetio jer je temperatura jezgara skocila sa 28-29 na 37-40. Probao da defragmentisem disk, cistio registry,... ma nista ne pomaze.

Kako smanjiti dozivljaj Wiindows Exploreru?

Unapred hvala.

Pozdrav.

-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mikac962 Re 09.03.2011. 22:33 #303862

broj poruka: 555

Zvuci kao da imas podstanare. Testiraj na viruse i crve. Nesto radi u pozadini sto ne bi trebalo.

ElitePro Format 09.03.2011. 22:36 #303865

broj poruka: 305

Lupi format i nov windows, tako je i kod mene WMP vukao u tast manager non stop ucitava neka govna posle formata sve ok
tortojed Ako si poslednjih par nedelja posecivao Micro$oftov sajt radi... 09.03.2011. 22:39 #303868

broj poruka: 10999
update-ovanja, to ti je to...

strela75 Probacu sledece dok ne odradim backup 10.03.2011. 07:30 #303935

broj poruka: 1590
Ajd` neki link na Acronis true image, a da nema podstanare. Moram preci na Baxovu varijantu instalacija sistema, posto ce sadrzaj tog diska uvek biti samo sistem sa programima.

Probacu da iskljucim mrezu, time i internet, pa da vidim ovo oko update-a, mada sam to vec radio i nista se ne menja. Skenirao sam sistem sa nekoliko antivirusa, ali slaba vajda. Cak sam to radio i iz safe moda, ali nista. AV su: Avast, Malwarebytes, A-squared, ... Ostaje utisak da su podstanari.

Pozdrav.

-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs