sta su unapredili znacajno u win 8??(nista) da li ima manju zahtevnost??(nema) da li manje prostora zauzima??(naravno da ne) da li ce imati neke bagove kao ovaj??(hoce sigurno) zasto ce se pojaviti ovoliko brzo widnows 8??(guzica im zinula za pare)....i na kraj mada ima jos hiljadu kako i sta, da li ce biti bolje optimizovan za rad i bolje optimizovan za igre??(to definitivno nece!!)
ali peglaju oni win7 i dobijes 8 samo ubacis jos neke opcije, mada neznam koliko je to sminkana win7 jer najavljuju da ce win8 pokretati i ARM !!! procesori, sto daje odresene ruke kompaniji nVidia da integrise ARM jezgro u svoj GPU cip i da ima sopstven CPU-GPU, recimo to je jedna od zanimljivosti, nemoze se ocekivati ovako neki napredak, kada se pojavi sony 4 bice napretka i za igre.
Predvidjam (na osnovu podrske za ARM): za dve godine, polovina
07.03.2011. 13:34
status: user broj poruka: 10999
mobilnih uredjaja (ukljucujuci telefone) na svetu proizvedenih, bice snabdevena eNVidijinim CPU-GPU-om i Win8 mobile OS-om (uz Androide i neke druge). A ne bi me iznenadilo da NV izadje na trziste sa SOPSTVENOM konzolom i potopi Micro$ot-a i Sony-ja...
Ja ne shvatam vaše `balavac` komentare?!? Pljujete jedini OS koji koristite u 100% slučajeva???? Kažete da će Win8 biti zahtevniji? PA ŠTA?!? Koji hardver je potreban i za najzahtevniji Win OS? Recimo u ceni do 700€ da sve razbija ...
Koliko košta ekvivalent MAC OS po hardveru? 2500€.
Zato, manje jedite gov**, jer imate operativni sistem koga lako piratizuju, što znači da ga KORISTITE DŽABE, i još radi pristojno na hardveru koji je 5 puta jeftiniji od svakog MAC-a...
Zato manite da pljujete po Microsoftu, jer da nije njega JEBALI BI JEŽA uz Apple cene i hardver i softver, i oskudicu u igricama koje su vam jedini prioritet.
Niko ne pljuje Apple kada izdaje iPad dva puta u toku 12 meseci?!? Zato odjebite moroni!!!
da je dovoljno samo 10% unapredjenja na postojecim proizvodima, da bi nesto lansirao kao potpuno novo i zauzeo deo trzisnog kolaca (da narod kupuje).
U skladu sa tim, danas se ne pravi nista novo da bi bilo najbolje moguce u ovom trenutku (sto bi mi najvise voleli), vec da se zarade pare (uzme deo trzista za sebe). Pa tako i Gnjindous - dok mogu da nas mustraju, mustrace nas.
Pozdrav.
PS. Vidim da se cicija uzbudio. Nemoj tako, osim ako nisi Gejtsov dalji rod.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
gospodjo, jeste vi izasli iz bolnice ili iz ludnice? a moze jedno pitanjce, otkud ti znas ko ovde koristi legalni a ko black windows? nemas predstavu, jel tako? tako da ovo sve sto si napisao dzabe si napisao.. a drugo, moze sasvim fino da se funkcionise sa windows xp-om jos uvek, nekoga zabole za taj Win8, kao i za prethodni Win7.. 2012.. kad dodje dobrodosao je, Gare je npr. naveo samo neke pretpostavke koje dolaze uz windows, kritika je u pitanju, ne pljuvanje koliko sam ja shvatio, a ne znam jel tebi mora neko uvek pojedinacno sve da objasnjava (da ne kazem crta) da bi shvatio, ocito treba, evo ja dajem predlog da se ciciji u svakoj temi sa nekom inovativnosti ako moze posebno objasni sta i kako da ne bi bio nezadovoljan potencijalnim komentarima koje mogu da nastanu.
:: :: Ja ne shvatam vaše `balavac` komentare?!? Pljujete jedini OS koji koristite u 100% slučajeva???? Kažete da će Win8 biti zahtevniji? PA ŠTA?!? Koji hardver je potreban i za najzahtevniji Win OS? Recimo u ceni do 700€ da sve razbija .. :: :: Koliko košta ekvivalent MAC OS po hardveru? 2500€ :: :: Zato, manje jedite gov**, jer imate operativni sistem koga lako piratizuju, što znači da ga KORISTITE DŽABE, i još radi pristojno na hardveru koji je 5 puta jeftiniji od svakog MAC-a.. :: :: Zato manite da pljujete po Microsoftu, jer da nije njega JEBALI BI JEŽA uz Apple cene i hardver i softver, i oskudicu u igricama koje su vam jedini prioritet :: :: Niko ne pljuje Apple kada izdaje iPad dva puta u toku 12 meseci?!? Zato odjebite moroni!! :: :: ::
Ne bih nikoga ovde, ko je nesvestan, a ipak je Partybreaker (koristi džaba, i još kuka) nazivao baš moronom il sl. ali bih skrenuo pažnju da je Microsoft NAMERNO pustio populaciju da piratizuje sve što se može piratizovati. OS će plačati oni koji moraju (do 5% korisnika). Najbolja reklama je upravo baza korisnika, nije bitno na koji način se do nje došlo. Dakle, cela MS mašinerija je zapravo najveći svetski pirat, zar ne ?? Ako i izbace neki tamo Win8, koga je za to briga, zapravo ?? Još ih treba i kritikovati ?? Ma daaaaajjjjjj ???
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Inace, koliko god da je prso lik i koliko god da mu je odvratan stav, delimicno ima pravo... Svi pljuju po MS-u i svi ga koriste... Pljuvali su po XP-u, pa su pljuvali po Visti (koja jeste losa), pa onda sedmica, pa osmica...itd. Samo sto je takvih uvek... Nikad nisam pljuvao, niti cu...
Edit: Ok slazem se i sa tobom markovicu, istina ovo je kritika, ali dobro se secam kad je izasao XP, svi `znalci` su odbijali da predju sa `98. Ne valja to nista, ruzno izgleda..bla bla...presipanje iz supljeg u prazno... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Svaki komentar, suvišan. Ali ipak da pitam čemu toliko bezrazložnog vređanja?
:: :: Ja ne shvatam vaše `balavac` komentare?!? Pljujete jedini OS koji koristite u 100% slučajeva???? Kažete da će Win8 biti zahtevniji? PA ŠTA?!? Koji hardver je potreban i za najzahtevniji Win OS? Recimo u ceni do 700€ da sve razbija .. :: :: Koliko košta ekvivalent MAC OS po hardveru? 2500€ :: :: Zato, manje jedite gov**, jer imate operativni sistem koga lako piratizuju, što znači da ga KORISTITE DŽABE, i još radi pristojno na hardveru koji je 5 puta jeftiniji od svakog MAC-a.. :: :: Zato manite da pljujete po Microsoftu, jer da nije njega JEBALI BI JEŽA uz Apple cene i hardver i softver, i oskudicu u igricama koje su vam jedini prioritet :: :: Niko ne pljuje Apple kada izdaje iPad dva puta u toku 12 meseci?!? Zato odjebite moroni!! :: :: ::
ok, ne volim ni ja da pljujem niti to radim, ali recimo nisu mi jasni ljudi koji su koristili 10god. xp, npr., zaradjivali brdo love na njemu, zaista im je bio KORISTAN, a sada kada je izasao Win7 XP je odmah sranje i pun rupa blabla.. tako ce isto biti i sa sledecim win-om, razumem zelju ka inovativnosti, novim idejama, pogledima itd., ali ne radi se o tome, a to sa prelaska sa win98 na xp, ili 2000 na xp, ja sam prvi presao jer mi je bilo vise muka i od 98-ce i 2000 i ME, previse godina je trajalo i onda je xp bio dobro dosao.. a sad izlazi windows na godinu dana.. ubrzo ce i na 6 meseci, nista cudno @Vodos - secam se kad sam procitao u nekom casopisu pre par godina izjavu B.Geits-a, na pitanje kako misli da se bori protiv piraterije u buducnosti.. rekao je, pusticemo korisnike da koriste piratski windows7, razvicemo reklamu blabla i onda cemo da im zabranimo, tj. windows ce tako biti zasticen da ce svi morati da kupuju.. to je bilo pre nekoliko godina.. danas niti je win adekvatno zasticen niti ga svi kupuju, daleko od toga..nije Microsoft NASA.
:: @cicij :: :: Ti si bato zreo za Lazu.. :: :: Inace, koliko god da je prso lik i koliko god da mu je odvratan stav, delimicno ima pravo.. :: Svi pljuju po MS-u i svi ga koriste.. :: Pljuvali su po XP-u, pa su pljuvali po Visti (koja jeste losa), pa onda sedmica, pa osmica...itd. Samo sto je takvih uvek.. :: Nikad nisam pljuvao, niti cu.. :: :: Edit: Ok slazem se i sa tobom markovicu, istina ovo je kritika, ali dobro se secam kad je izasao XP, svi `znalci` su odbijali da predju sa `98. Ne valja to nista, ruzno izgleda..bla bla...presipanje iz supljeg u prazno.. :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
presipanjem iz supljeg u prazno jer vazda bilo i bice `celavi bez ruku za kosu se vuku` Nego cu ovom prilikom da iznesem prvu i poslednju opomenu doticnom clanu koji je povredio moje autorsko pravo i stavio na avatar ovo usled abortusa zakrzljalo prase.
Ovo em sto je povreda mog zasticenog prasenceta, em sto je veoma ne prikladno da se slike ovako unakazenih stvorenja kace radi samoreklame,ja stvarno ni ne moram da razgovaram sa doticnom `personom` koja moze da se krije iza ovakvog avatara da bi shvatio da kod njega zica koja drzi usi moze da zavaranici u svakom trenutku i da nista pamento ne mogu ocekivati od njega.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.