Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Bag koji se verovatno svakome desio
STRANA 1 OD 1
uroshnet Bag koji se verovatno svakome desio 03.03.2011. 21:59 T34207

status: user
broj poruka: 1033
Da win Xp iz nekog razloga smanji one tri stvari u otvorenom prozoru (mislim na minimize, maximize i close) tj. smanji ceo taj tab plave boje(po default-u). Da li iko zna kako to da sredim bez reinstalacije sistema? Nesto mi pada na pamet, da nije to neki crvic? Mada ga antivajrus nije detektovao.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Bag koji se verovatno svakome desio 03.03.2011. 22:14 #301662

broj poruka: 19008
promenis temu u classic pa vratis onu default i trebalo bi da bude ok.

:: Da win Xp iz nekog razloga smanji one tri stvari u otvorenom prozoru (mislim na minimize, maximize i close) tj. smanji ceo taj tab plave boje(po default-u). Da li iko zna kako to da sredim bez reinstalacije sistema? Nesto mi pada na pamet, da nije to neki crvic? Mada ga antivajrus nije detektovao.
gilopile Re: Bag koji se verovatno svakome desio 03.03.2011. 22:25 #301667

broj poruka: 9459
Desni klik desktop/properties/appearance/advanced, pa kliknes na te dugmice(caption buttons) ili `active title` bar i dole postavis vrednost na 25 ili koliko zelis da ti bude velicina.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Da win Xp iz nekog razloga smanji one tri stvari u otvorenom prozoru (mislim na minimize, maximize i close) tj. smanji ceo taj tab plave boje(po default-u). Da li iko zna kako to da sredim bez reinstalacije sistema? Nesto mi pada na pamet, da nije to neki crvic? Mada ga antivajrus nije detektovao.
uroshnet re 04.03.2011. 17:59 #302037

broj poruka: 1033
Hvala obojici, uspeo sam...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs