Da win Xp iz nekog razloga smanji one tri stvari u otvorenom prozoru (mislim na minimize, maximize i close) tj. smanji ceo taj tab plave boje(po default-u). Da li iko zna kako to da sredim bez reinstalacije sistema? Nesto mi pada na pamet, da nije to neki crvic? Mada ga antivajrus nije detektovao.
promenis temu u classic pa vratis onu default i trebalo bi da bude ok.
:: Da win Xp iz nekog razloga smanji one tri stvari u otvorenom prozoru (mislim na minimize, maximize i close) tj. smanji ceo taj tab plave boje(po default-u). Da li iko zna kako to da sredim bez reinstalacije sistema? Nesto mi pada na pamet, da nije to neki crvic? Mada ga antivajrus nije detektovao.
Desni klik desktop/properties/appearance/advanced, pa kliknes na te dugmice(caption buttons) ili `active title` bar i dole postavis vrednost na 25 ili koliko zelis da ti bude velicina.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Da win Xp iz nekog razloga smanji one tri stvari u otvorenom prozoru (mislim na minimize, maximize i close) tj. smanji ceo taj tab plave boje(po default-u). Da li iko zna kako to da sredim bez reinstalacije sistema? Nesto mi pada na pamet, da nije to neki crvic? Mada ga antivajrus nije detektovao.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.