Interesuje me da li neko moze da mi pomogne da skinem Win 7 sa integrisanim SP1 u x64bit izdanju. Naime, imam vec instaliran Win 7 Performance Edition Neo Reconia x64 ali nece da prihvati originalni SP1 koji sam skinuo. Pesto zeza sa autoupdate pa sam pokusao da ga sam integrisem sa programom RT 7 lite ali mi izbaci gresku tokom integracije odnosno slipstreama. Znaci da se ne bakcem, zeleo bi gotov sistem da skinem ali da bude neka Lite verzija sa izbacenim glupostima i jezicima i ponekim tweak-om za brzi i odzivniji rad.
Te turbo, mega, giga, explosion, detection verzije Windows-a nikada nisu dobre i stabilne. Batali ih i nabaci lepo Untouched verziju i poštedi sebe mnogo muka.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.