prvo znam da ce mnogi reci...sta ti je to trebalo...nama to radi OK bez ikakvog update-a. Ali eto ja sam nosio Pionirsku maramu u osnovnoj skoli, pa me verovatno duh starih vremena povukao da eksperimentisem bez obzira na posledice....elem da ne smaram: 7mica je standardna srpska -lecena...32 bita ultimate, update samo prvi put pre vakcine...Radi na dinosaurusu: s478, 2.8 MHz prescot, 2GbRAM-a, ABIT IS7...neka SATA WD 250 za OS+ ati 1950 pro AGP... sta mi bi...ajd poteram live update, iskopa nekih 40=tak critical update-a....pustim-skine-instalira,,i sve OK...restart, ponovo live update...E kaze SPP1, od 50Ttsk go 550tak Mb...Velim ja ajd i to kad mi nije ispljuvao GENUINE COPY....pustim... traje li traje, cpu fan dize broj obrtaja( shvatim da moj sporet usred zime trazi da se razgaci),,,zauzece procesora izmedju 90 i 100%..disk se besomucno vrti...racunar gotovo blokiran... skine se na kraju taj SP!, instalira posle restarta radi ali permamentno zauzece PROC od 50% i vise...non stop nesto drlja po disku...izbacim mog Kasperskog...i dalje 50%...zadjem po procesima..ka ono tamo:WINDOWS DEFENDER koji je pre UPa bio diseblovan-vratio se medju zive i urnise li urnise...skine ga opet dole...i eto...sve je ok,,,jedino sto ocekujem da mi se ono GENUINE pojavi na desktopu za koji dan...a mozda i nece...... elem ko dodatak...u normalnom radu zauzece procesora sa SP1 je mizerno malo vece, ali sam zato osakacen za jos 80-tak Mb rama...toliko sam uocio elem pozdrav od mene DOKON POP I JARICE KRSTI
sem toga za sta ga `izdaju` da jeste! Pripazi malo ti , ali i svi drug, i koji koriste `lekice`... Dok tako besomucno `drlja` hdd, pogledaj network traffic nekim analyzer-om.
ma kad sam ga ubio ( ukinuo)...sve se smirilo i net trafic i drljanje po hardu...
:: sem toga za sta ga `izdaju` da jeste! Pripazi malo ti , ali i svi drug, i koji koriste `lekice`.. :: Dok tako besomucno `drlja` hdd, pogledaj network traffic nekim analyzer-om :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
Meni s vremena na vreme izbaci dole desno na desktopu da windows nije legalan, ali nestane... pa se opet vrati i tako u krug... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Meni sve proshlo extra...redovno update-ujem.. ! Isto narodna verzija Ultimate 32 bit! Jedino kada sam stavio Sp1 ..nisam mogao nijednu NET stranu da otvorim! ja reko..otishlo sve u k.... ... setim se da UNINSTALL drivere za LAN ... stavim da nadje novi hardware drlja..nadje naravno taj LAN instalira..i od tada sve radi EXTRA! shto je pobrljavio pojma nemam...al sada sve radi super ! Eto i moje iskustvo. P.S. To sam na ovoj mashini iz potpisa dole!.Na laptopu sve proshlo bez frke i na josh jednom desktop rachunaru isto bez frke! Ko zna shto se i ovo desilo..al eto..desilo se..ja preneo vama .Poz svima :) MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445( otkljuchan X4 ) TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz 160GB Maxtor Gainward 7600GS 256MB DDR3 GLH Asus DVD/RW Napajanje 550W
Ja kod mene instalirah SP1 na 64-bitnu Ultimate verziju i za sada, da kucnem u drvo, nemam problema. Zauzece procesora, trenutno sa podignuto nekoliko programa je jedva 1%, a masina nije mlada.
Evo i mojih iskustava na win 7 enterprise x64 (skinuta sa ms sajta) +sp 1.
Posle installa jeste malo hdd radio vise nego sto treba jer je prepakovao index i superfech bazu, posle je trazio da defender skenira i to je ok proslo, sad je nekako brzi sistem, manje drlja po hdd, brzi je odziv aplikacija i lepo kesira podatke.Sve u svemu zadovoljan sam, nije mi komp nesto poleteo ali radi vidljivo brze sam sistem.
presao na sp1 i posle toga slicna prica. procesor stalno zauzet neki 50%, u pitanju je proces net framework 3.5, koji cak i kad ubijem, sam se ponovo pokrene i opet jovo nanovo. problem resen uninstaliranjem sp1.:))
asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p
Ljudi ja apsolutno nisam imao nikakvih problema posle instalacije sp 1.Windows 7 enterprise x86 + microsoft security essentials normalna instalacija i restart,posle toga na desktopu iznad sata se pojavio natpis Windows7 Evaluation copy.Build 7601.Windows je krekovan preko kms host-a i imam updejtovan famozni KB 971033.Nikakva poboljsanja ja nisam osetio
Nisam imao problema sa SP1, ali ga nisam instalirao preko update-a, vec sam skinuo instalaciju. Na dve masine, totalno razlicite radi bez problema ikakvih...
U svakom slucaju, imate W7 sa SP1, skinite pa instalirajte svez sistem. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Prvo sam probao update, pa sam onda instalirao Win 7 x64 Ultimate sa integrisanim SP1. Obe varijante rade ok, nemam nikakvih problema za sada, ali nemam ni nekog boljitka, radi kao i ranije.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.