Drustvo, da li je izasla sedmica 64 bita ali da ima integrisan SP1? Ako neko ima link za Windows 7 x64 sa konacnim service pack 1 molio bih da posalje link
Jel ima neko problema sa `legalnoscu Windowsa` posle instalacije SP1? Ja sam ponovo instalirao onaj WAT remover, ali mi cesto pise na desk topu u donjem desnom uglu `this copy of Windows is not genuine` pa onda nestane i tako u krug. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Jel ima neko problema sa `legalnoscu Windowsa` posle instalacije SP1? Ja sam ponovo instalirao onaj WAT remover, ali mi cesto pise na desk topu u donjem desnom uglu `this copy of Windows is not genuine` pa onda nestane i tako u krug :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Na Warezu nema nista CW vezano za Win 7. Ovako na google-u sam pronasao neki Chew WGA 0.9 Windows 7 patch. Jel to to?
Ako imas taj fajl jel mozes da mi posaljes? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: Samo nađi CW lek za SP1 i nema da pisne. Juri CW :: :: :: Jel ima neko problema sa `legalnoscu Windowsa` posle instalacije SP1? Ja sam ponovo instalirao onaj WAT remover, ali mi cesto pise na desk topu u donjem desnom uglu `this copy of Windows is not genuine` pa onda nestane i tako u krug :: :: *************************************************************************************** :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.