Jel odradio neko ove izmene u registry-u i jel vidi neka poboljsanja? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Pa tebi i treba nesto da uspori komp da ne nabijas vise nama smrtnicima komplekse i da sve pare koje zaradimo bacamo na hardware! :D Ozbiljno,ako nastavis,neces moci da ugasis komp,bice perpetuum mobile... Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Asus 8600GT Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard
:: Probao sam, ne ocekujem da ce mi raditi nesto bolje CPU, ionako je prebrz ovakav kakav je :: :: CPU-Z Validator:http://spedr.com/k3r :: GPU-Z Validator:http://spedr.com/9a3 :: ::
Namestio, probao na Nehrim-u i Just Cause 2 benchmark-u i ne vidim poboljsanja (Phenom 955 BE @4GHz + GTX 260 GS) Drugo nista jos nisam stigao da probam
Jer tamo navodi da samo u sluchaju da aplikacija ne koristi sve threade koristice se parking lot. U koliko postoji potreba za milion threada svi ce biti upotrebljeni.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Primetio sam samo jedno ,pre nego sto sam podesio, u 3d vantage graphics test 2 isao fps oko 20 i score mi je bio 15000,nakon namestanja fps je isao normalno i score 21000 za grafiku... I mislim da sad jednako opterecuje sva jezgra...mada mozda i tripujem :) Primer TuneUp Utilities 2011 kad otvorim sad opterecuje sve,a pre samo dva jezgra..
Intel® Core™ i7 930 + Megashadow Push/Pull Asus GTX560 Ti DirectCU TOP Gigabyte GA-X58A-UD7 (rev. 1.0) Kingston ddr3 3x2gb 1600Mhz SSD Intel x25m 80GB
Odradio sam ove izmene u registy-ju i evo (porazavajucih) rezultata:
3D Mark Vantage 102.
Pre izmene:
P9284 GPU: 8815 CPU: 11045
Posle izmene:
P9238 GPU: 8808 CPU: 10820
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Pa da, ali vidim kod AcA089 da mu je u 3D Mark Vantage posle namestanja skor skocio za 6000. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.