Kad smo vec tu, da li neko zna sto se ne pojave oni jezici kad ocu da apdejtujem windows? Na obicnoj sedmici se moglo birati, koji dodatni jezik ocu da instaliram jos... a tu na sp1 toga nema, il sam ja kreten pa nisam nasao...
:: Ja nisam primetio neku razliku, osim sto win sa SP1 ima sve apdejte od ranije. Pogledaj na netu sta se tacno razlikuje :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: :: :: Meni radi skroz ok i bez njega... 2gb update, 666999 ... :: :: :: :: Bem ti telekom ads :: :: :: ::
I ja sam uspesno update-ovao preko Windows update-a, ali mi se sada opet prikazuje da mi aktivacija istice za 30 dana. Koristio sam ranije onaj WAT remover. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Narezao sam i instalirao ovaj SP1 x64. Bez problema se instalira i nema virusa.
Hmmm... možda su u međuvremenu nešto promenili, to ne znam....
Pozdrav!
Vlada
:: ima to sve na zamundi, iptorrent i ostali provereni sajtovi.. arena jos uvek mrtva. :: :: :: :: https://www.wzor.ne :: :: _________________________________________________________ :: :: Velg Bort Livet :: :: :: ::
Ja sam odavno uradio update na SP1, nema problema, ali ni poboljsanje neko nisam video... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
ja nikad ne radim update i nikad nikakav problem nisam imao... skinem samo kad izadje poslednja verzija, mislim na service pack, instaliram, gasim update i cao.. update instaliram samo onda kada ima potrebe.. posto nikad nema to je to
:: Ja sam odavno uradio update na SP1, nema problema, ali ni poboljsanje neko nisam video.. :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.