Offtopic Ljudi radi li vama megaupload meni niti oće da otvori početnu stranu niti download stranu za neki file??? Recimo ovaj http://www.megaupload.com/?d=X3B8GBAS Black Wolf
Nešto mu nije dobro.....dobiješ odgvor od DNS-a i onda umire....
:: Offtopi :: Ljudi radi li vama megaupload meni niti oće da otvori početnu stranu niti download stranu za neki file?? :: Recimo ova :: http://www.megaupload.com/?d=X3B8GBA :: Black Wolf :: ::
najnoviji drajver(win7) i PVR2 za Leadtek tv2000xp expert i stalno mi puca!Na xp radi super ali izgleda da 7-ica je#e ale.Sa starim drajverima za XP tv radi pola sata i onda ili pukne ili nestane ton. Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Asus 8600GT Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard
I ja imam isti problem,nikako da resim...live update ne pomaze!Na xp sasvim normalno!
:: najnoviji drajver(win7) i PVR2 za Leadtek tv2000xp expert i stalno mi puca!Na xp radi super ali izgleda da 7-ica je#e ale.Sa starim drajverima za XP tv radi pola sata i onda ili pukne ili nestane ton. :: Putting the laughter back into manslaughte :: AMD Athlon II X3 455 3,3 GH :: MSI 770 C4 :: Hynix 2GB DDr :: Asus 8600G :: Hitachi Deskstar 500GB SATA :: LC Power 600H-1 :: Xigmatek Asgar :: ::
Ovaj novi PVR degenerik je meni pukao pre sat vremena kad sam pokušao da reimenujem kanal. Desni klik na njegai trassssss PVR has stopped responding.....rešenje mu je bilo da se hardware preview (PVR3000) isključi i uključi ponovo. Sad mogu da reimenujem do mile volje.
E da i vodite računa da ne obrišete WFRCConfig folder iz: C:\Users\Bane\Documents\WFRCConfig\ jer će nestati preseti za daljinac.....
na 32 bitnoj 7-ici koja je na sestrinom kompu nece da prismrdi.Nema veze,sacekacemo sledecu verziju a u medjuvremenu neka gleda sa prekidima od pola sata,to mu dodje nesto kao parental control! :D Putting the laughter back into manslaughter AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ MSI 770 C45 Hynix 2GB DDr3 Asus 8600GT Hitachi Deskstar 500GB SATA2 LC Power 600H-12 Xigmatek Asgard
Ja drajvere ne mogu da iskopam za moj stari WinFast TV2000XP. Još uvek furam xp,uredno prepozna novi hardver ali me drajveri zajebavaju neverovatno.Vrisnuo mi televizor pre par dana i nameračio se da ponovo angazujem ovaj Leadtekov proizvod,ali ne ide (možda je crkla od stajanja u ormanu ) Ajde molim te daj mi neki link sa nekom bazom ako postoji a ti znaš za nju
:: :: Dašta, on je univerzalan. Samo su drajveri za kartice posebno :: :: :: za sve winfast pvr kartice? :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: WD3200AAK :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600W :: :: :: ::
:: Ja drajvere ne mogu da iskopam za moj stari WinFast TV2000XP :: Još uvek furam xp,uredno prepozna novi hardver ali me drajveri zajebavaju neverovatno.Vrisnuo mi televizor pre par dana i nameračio se da ponovo angazujem ovaj Leadtekov proizvod,ali ne ide (možda je crkla od stajanja u ormanu ) :: Ajde molim te daj mi neki link sa nekom bazom ako postoji a ti znaš za nju ::
Od šume se drvo ne vidi Zahvaliću ti se sada,pa još jedan put posle ako je to to HVALA TI Veruj mi,ni sam nemam pojma gde sve nisam skidao i šta sve nisam probao i na kraju odustao (vratili mi TV sa popravke)
:: :: http://www.leadtek.com/eng/support/download.asp?downlineid=63&downline=WinFast+TV2000+XP+Delux :: :: Zar nije ovo ono što tebi treba :: :: :: Ja drajvere ne mogu da iskopam za moj stari WinFast TV2000XP :: :: Još uvek furam xp,uredno prepozna novi hardver ali me drajveri zajebavaju neverovatno.Vrisnuo mi televizor pre par dana i nameračio se da ponovo angazujem ovaj Leadtekov proizvod,ali ne ide (možda je crkla od stajanja u ormanu ) :: :: Ajde molim te daj mi neki link sa nekom bazom ako postoji a ti znaš za nju :: :: ::
Heheh, nema na čemu, nego ti to probaj, pa ako nije da kopamo i dalje. Koliko me sećanje služi bio je jedan jedini TV2000 XP Deluxe.
:: Od šume se drvo ne vid :: Zahvaliću ti se sada,pa još jedan put posle ako je to to HVALA T :: Veruj mi,ni sam nemam pojma gde sve nisam skidao i šta sve nisam probao i na kraju odustao (vratili mi TV sa popravke
Ne odgovaraju `This device does not support` Na ovom mom nema oznake `Deluxe`
:: :: Heheh, nema na čemu, nego ti to probaj, pa ako nije da kopamo i dalje. Koliko me sećanje služi bio je jedan jedini TV2000 XP Deluxe :: :: :: Od šume se drvo ne vid :: :: Zahvaliću ti se sada,pa još jedan put posle ako je to to HVALA T :: :: Veruj mi,ni sam nemam pojma gde sve nisam skidao i šta sve nisam probao i na kraju odustao (vratili mi TV sa popravke :: ::
:: Ne odgovaraju `This device does not support` :: Na ovom mom nema oznake `Deluxe`
@Gare87 Ovo je samo obaveštenje. Ne updejtujem stvari sa kojim nemam problema. Probam eventualno kod `gaženja` sistema a to sam upravo radio. Ima problemčića sa PVR3000 naročito kad krene igrarija sa hardverskom akceleracijom, dva monitora itd... Zlatno pravilo `ako radi, ne diraj`.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.