Win XP SP3 Home Edition mi je pokupio update i skinuo i instalirao prokleti Genuine i kako da ga se resim..?
Skinuo sam sa neta WGA ali ne mogu da ga obrisem sa njim, tj. kada spustim sistem u safe mode kad pokrene napise mi Microsoft WGA notification tool is not currently active on your system, a kad pokrenem sistem na Welcome prozoru mi izbaci: this copy of windows must be activated with microsoft before you can log on. Do you want to active win now? I sta sad da uradim, ne mogu da podignem sistem ovo stoji...
idi u C/Windows/system32/ nadji fajlove koji pocinju sa Wga(ima ih dva),zaboravio sam koje su tacno extenzije,ali obe extenzije preimenuj sa `old`,restartuj comp i kad podigne sistem vrati se ponovo na C/Windows/system32/ i izbrishi oba Wga fajla.To je to.
Covek lepo napisa: stoji sistem! Ne moze da se loguje ni u safe...
18.02.2011. 15:46
status: user broj poruka: 10999
mode-u. Evo resenya (Radovan Treci): probaj ovo sto ti je preporucio dorabi1 ALI tako sto ces navedene fajlove naci nakon sto butujes pomocu drugog OS-a (recimo, XP-a koji se nalazi na Hiren`s boot CD-u)...
Nema tih fajlova ni kad pokusam pomocu Hirens cd-a, ceo dan sam izgubio vreme oko ovoga i nisam resio, a imam bitne programe pa mi se ne brise sistem, jer nemam te programe na disku....
Ako imate jos neki predlog kako resiti ako ne da obrisem sistem i nek ide sve u pm.....
Imao sam skoro isti problem na jedno compu sa home win-om. Kada dodjes do log in-a trebalo bi da imas opciju da promenis serial.Skini sa neta par razlicitih seriala i probaj. Kada ti dozvoli da se logujes, imaces 30 dana da ga aktiviras, posle ga pretupaj sa nekim od aktivatora.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Win XP SP3 Home Edition mi je pokupio update i skinuo i instalirao prokleti Genuine i kako da ga se resim.. :: :: Skinuo sam sa neta WGA ali ne mogu da ga obrisem sa njim, tj. kada spustim sistem u safe mode kad pokrene napise mi Microsoft WGA notification tool is not currently active on your system, a kad pokrenem sistem na Welcome prozoru mi izbaci :: this copy of windows must be activated with microsoft before you can log on :: Do you want to active win now :: I sta sad da uradim, ne mogu da podignem sistem ovo stoji.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.