Kao sto sam stavio u naslovu,imam 32 bit-ni licenciran windows 7,i p[roblem je instalacija,tj kad pochnem instalaciju i kad krene ono kao copy file,on mi trazhi da ubacim cd sa driverima za hardware..kako se ovo moze resiti,kakaw je to cd,jer ovi od maticne i ostalog hardvare ne mogu..nesto od microsofta ili tako nesto?:) Unapred hvala RazoR_89
RazoR-e89, navedi šta imaš od hardvera još sem optičkog diska i monitora, pa da ti neko objasni .
Pozdrav!
Vlada
:: Kao sto sam stavio u naslovu,imam 32 bit-ni licenciran windows 7,i p[roblem je instalacija,tj kad pochnem instalaciju i kad krene ono kao copy file,on mi trazhi da ubacim cd sa driverima za hardware..kako se ovo moze resiti,kakaw je to cd,jer ovi od maticne i ostalog hardvare ne mogu..nesto od microsofta ili tako nesto?: :: Unapred hval :: RazoR_8 ::
Imaš li hard diskove? Verovatno je neki povezan na ona 2 SATA porta koji Asus naziva `EZ Backup and Super Speed `. Ako te ne mrzi ili ako možeš, proveri da li je to u pitanju: to bi trebalo da su beli i narandžasti SATA portovi. Ako već ne možeš da nađeš drajvere za njih na CD-u. Ili pogeldaj da li u BIOS-u imaš mogućnost da isključiš ova 2 porta. Naravno, pre toga prebaci uređaje na crvene portove.
Pozdrav!
Vlada
:: Maticna:P5Q-pro,Procesor:Q6600,Memorija:KIngston xiper-x 2 x 2gb 1066,Graficka HD 3870. :: RazoR_8 :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.