Ja mislim da svi vec znaju da su opevana budala. Ne postoji nijedan odgovor koji si bilo ikome dao a da je vredeo cemu osim za brisanje posle velike nuzde. Nemoj da seres i jedes ovde po forumu i lazes ljude. Takvi debili su najsmesniji i najadniji. Mali covek (metar ipo i kusur) je uvek veliko govno. Tako da ubuduce zacuti jer cu te isamariati kao kurvu kad te nagazim. Je li ti sada jasnije debilu posto drugi jezik ne znas. Vidi se da te niko nije osljivio po ocima inace ne bi smarao. Ali cu ti ispuniti tu zelju pa cu te jebati na suvo
:: Dokle ces da smaras jebo te pas :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Iznajmite Sony PlayStation 3 u Beogradu http://www.iznajmiPS3.com :: ::
a ja ti opet kazem da to nije tvoj problem. Mogu da postavljam kakva god hocu pitanja a kome ne odgovara neka ne pise ako mu se ne svidja. Ali cak i takvi komentari su dopusteni ne mogu ja da zabranim da neko vredja, psuje i to iznova i iznova. Isto kao sto niko meni nece moci da zabrani da ga prebijem ko vola pa kome se sta vise svidi nek bira
:: Pobedio si :- :: :: Nije mi jasno sto postavljas toliko retardirana pitanja :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Iznajmite Sony PlayStation 3 u Beogradu http://www.iznajmiPS3.com :: ::
sjasi Kurta da uzjasi Murta. A mogao bi i na tebe da predjem posle njega sta mislis o tome?
je li moras u svakoj corbi da budes mirodjija i da na svaki jebeni post imas neki svoj jebeni komentar? vidim ja ako zaredjam po nbg da ce biti seksa na svakom cosku mnogo vas je nejebanih
:: :: Da li je moguce da te mrzi da izguglas ovako nesto ? Strasno....nije ti palo na pamet da pogledas ovde: https://www.mirosoft.com.. :: ::
Pa izgleda poshto te mrzi da zivis izgleda da si nekulturan do zla boga. Prijavljen si adminima.
!!! Sloboda izrazavanja nikome ne daje za pravo da se nekulturno ponasa !!!
:: sjasi Kurta da uzjasi Murta. A mogao bi i na tebe da predjem posle njega sta mislis o tome :: :: je li moras u svakoj corbi da budes mirodjija i da na svaki jebeni post imas neki svoj jebeni komentar? vidim ja ako zaredjam po nbg da ce biti seksa na svakom cosku mnogo vas je nejebani :: :: :: :: :: Da li je moguce da te mrzi da izguglas ovako nesto ? Strasno....nije ti palo na pamet da pogledas ovde: https://www.mirosoft.com.. :: :: :: ::
pusi ti meni kurac! Kad sam ja ovog tvog smrada prijavljivao i kad sam bio kulturan oni nisu reagovali dok me je morono vredjao. A ti si jedan obican poltron i mali covek kao i on. Mogu oni da mi ugase sto naloga ja cu otvoriti sto prvi. Ima ovde dosta jajara ali vi ste medju vodecima. Pa kad vam iscupam usi valjda ce te se popraviti. Vidimo se kod fontane ovih dana
:: :: Pa izgleda poshto te mrzi da zivis izgleda da si nekulturan do zla boga. Prijavljen si adminima :: :: :: sjasi Kurta da uzjasi Murta. A mogao bi i na tebe da predjem posle njega sta mislis o tome :: :: :: :: je li moras u svakoj corbi da budes mirodjija i da na svaki jebeni post imas neki svoj jebeni komentar? vidim ja ako zaredjam po nbg da ce biti seksa na svakom cosku mnogo vas je nejebani :: :: :: :: :: :: :: :: Da li je moguce da te mrzi da izguglas ovako nesto ? Strasno....nije ti palo na pamet da pogledas ovde: https://www.mirosoft.com.. :: :: :: :: :: ::
Eto, ljudi ce da se fajtaju zbog Win media center, ajd da je profesional sa sreial-om, pa mogu i da shvatim...:)
@FAQ: Koliko ja znam nema neke razlike, sem sto je taj MC tezi za 500mb zbog same budjave aplikacije zvane `Media center`, tako da mozes imati samo problema u odnosu na professional.Promasen win u svakom pogledu, jer pro+km player bolje radi nego MC.Moje misljenje je da ga zaobidjes, jer ces jajca da otegnes da ga materas da pusti Divx ili ne daj Boze nesto slicno, a za MKV da i ne pricam- toliko o MC-u!
hvala. eto vidite kako normalni likovi ili daju ok odgovor ili ne odgovaraju ako nece ili neznaju.
sreca pa je budala na forumu manje od normalnih ali ovi sto su budale da bi se neutrolizovali treba dvojica normalnih. jebu onog skeltona a ti sto ga jebu su isti kao i on-moroni ovi moroni oni. ali batine lece sve kao sokterapija. jos sam popravio kilazu na stodvadeset i kusur sa metardevedeset i kusur pa ce biti veselja
:: Eto, ljudi ce da se fajtaju zbog Win media center, ajd da je profesional sa sreial-om, pa mogu i da shvatim...: :: :: @FAQ: Koliko ja znam nema neke razlike, sem sto je taj MC tezi za 500mb zbog same budjave aplikacije zvane `Media center`, tako da mozes imati samo problema u odnosu na professional.Promasen win u svakom pogledu, jer pro+km player bolje radi nego MC.Moje misljenje je da ga zaobidjes, jer ces jajca da otegnes da ga materas da pusti Divx ili ne daj Boze nesto slicno, a za MKV da i ne pricam- toliko o MC-u :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
Ko ne zna da je Microsoft proizvodjach Windows OS-a i da se na njihovom sajtu mogu naci sve informacije vezano za isti, a bavi se racunarima, onda zaista treba da preispita svoja interesovanja.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.