Nije radio cleu noc , pa cenis da se nije pregrejao? :)
Njemu kad strada pasta na procesoru, treba bukvalno nekoliko sekundi da dodje to tacke kljucanja, imao sam slucaj kod prijatelja skoro kao sto je tvoj, jednostavno se pasta istopila i na pocetku je poceo da se gasi komp na svakih 20-tak minuta, posle toga nije mogao maltene ni da se upali( upali se i posle par sekundi se ugasi), skinuo cooler dobro ga ocistio stavio novu pastu i problem resen, tako da keni od toga!
formatira mi hdd i ugasi se komp....i ja sve ocistio od prasine itd itd...i na kraju proc je bio problem....ona kukica sto se zateze proc ,nije proc nalego 100%....tj nisam ga stego dovoljno...i to sam napravio....i radio je ....moze biti i do paste.....znaci ja ti govorim da je moguce procesor problem.....
Ajde da vidimo nek covek isproba sve , pa nek javi sta je bilo, pa cemo da vidimo dal je napajanje, pasta, naleganje......
Al Bosh u pravu si kad kuler ne naleze dobro na procesor isto se dosta povecava temperatura, moze tu svasta da bude, al eto neko konstruktivnih preloga, valjda ce mu pomoci :)
e ljudi ja sam taj sto ima taj problem nego sam napravio temu kod ortaka sa njegovim profilom..zato sto se meni gasio komp :S....ovako pitao sam mog ortaka ko radi to...on mi je reko da proverim temperaturu procesora u biosu...ja proverio i ono 86 stepeni celzijusa..ona mi reko da vidim broj obrataja kulera...sve bilo u redu sa kulerom..i reko mi da otvorim proc i da vidim termalnu pastu..ja otvrorio..i ona sve izgorela....NEMA je...:S...videcu da u ponedeljak kupim novu i stavim pa cu vam reci da li je do toga...ali najverovatnije je pasta...pozz i hvala :D
corava koka ubode zrno jer osnivac teme nije ni u jednom slucaju reko koje je napajanje i procesor!!!!!! logicno je da se pri instalaciji pregreje proc. jer reinstalacija zahteva pun kapacitet proca. pa sam zbog toga posumnjao na temp. predpostavljam da je napajanje zitarica a ne (seasonic npr) !! samo nemoj vise da pricas deca molim te jer ja to ne radim bas zato sto ne znam ko je ovde mator a ko klinja ako ne stavi godiste u nadimak!!!!!!
imam proc...intel c...na 3.06 GHz...a za napajanje imam isto neko dobro..platio sam ga 60 evra...ljudi sigurno je do paste kad je nema.....napajanje nije zato sto kada otovorim stranicu komp se ne ugasi....
evo uzo sam termalnu pastu....skinuo hladnjak ocistio od prasine sve lepo,stavio pastu,zatvorio i radi ko nov...tako da ljudi evo bilo je do paste :S...pozzz
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.