E , ovako imam 3 laptopa umrezena preko lelekomovog bezicnog rutera, e sad, niko nema password pa za shering fajlova morao bih da otvorim svima tj iskljucim sharing pod sifrom, a ja to ne zelim, jer ce onda ko god da se nakaci biti u stanju da ima uvid u sherovane fajlove
Vec vidim da ima opcija da napravim svoj akaunt na ta dva kompa e sad ocu da napravim te `nevidljive` akauntove samo za shering, ne da se pojavljuje izbor pri startovanju windowsa
znaci da kompovi ostanu bez sifre, a da se na njih moze uci sa tim jedinstvenim akauntom i sifrom?
Da li to moze i kako da napravim te akauntove, ubih se siromah trazeci i kopajuci i nisam imao srece
hvala
Intel i3 330M 2.13GHz HM55 Chipset 3072MB (3GB) DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
Da da ovo je nesto, ali vise sam mislio kao neki fake akaunt, da ga koristim samo za logovanje na sherovani komp, bez ikakvih posledica kao sto su pojavljivanje dokumenata tog novog akaunta i menjanja dosadasnjeg nacina logovanja u windows , znaci welcome screen mora biti tu i dalje , :P
Intel i3 330M 2.13GHz HM55 Chipset 3072MB (3GB) DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
Ne moz da napravis akaunt bez fajlova, da doskocis zantizeljnima nazovi ga support ili slicno. Welcome screen je tu i dalje, njega niko ne dira, i sad mozes da dobijes taj old school ako pritisnes ctrl-alt-delete, ne menjas nista. Glavni administratorski akaunt je vec hidden i samo tako mozes da se ulogujes na njega, to je fora samo da jos nekom akauntu dodelis hidden.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Da da ovo je nesto, ali vise sam mislio kao neki fake akaunt, da ga koristim samo za logovanje na sherovani komp, bez ikakvih posledica kao sto su pojavljivanje dokumenata tog novog akaunta i menjanja dosadasnjeg nacina logovanja u windows , znaci welcome screen mora biti tu i dalje , : :: :: Intel i3 330M 2.13GH :: HM55 Chipse :: 3072MB (3GB) DDR3 1066MH :: 320GB 7200rp :: 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768 :: ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA H :: JBL Stereo Speaker :: W7Pro :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.