interesuje me kad odem u local area connection status kako mogu videti koliko sam uploadovao/downloadovao u mb a ne u bytovima.. mrsko mi je preracunavati i raditi sa milionima, a imam neka ajmo rec dnevna ogranicenja pa da se ne sjebem...
stavio sam win7 medjutim skroz zaboravio na aktivaciju.. a i nisam nikad radio (prvi kontakti sa win7).. e sad ja sam sve instalirao i updatovao dosta toga... pitanje je da li ce se aktivacija odraditi bez problema? jer nemam dvd rom jos na kompu a nemam ni novi win kako da instaliram pa ne bi rizikovao... koliko mi jos vremena ostaje dok mi oni ne zglajzaju sve sa ovim genuine win-om?
milose znam za to samo kazem da mi je sve u byte-ovima a ne u mb/gb pa me to interesovalo kako to automatski da se pretvori u mb ili gb da imam normalan pregled tj uvid koliko sam skinuo/uploadovao..
koristan gadget.. videcu kako se ponasa do veceras.. hvala!
inace imam aktivaciju nego mi je samo potrebna informacija vas koji ste to vec radili koliko je sigurno tj koje su sanse da mi pukne win i to.. posto nemam drugi win pri ruci tako da bi u tom slucaju ostao bez kompa...
:: Moja iskustva su upravo suprotna, problemi na 7, nishta na xp. Za mene xp rulez :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: :: :: Sto se tice toga windows 7 radi besprekorno sa xp sam imao mnogo problema tako da ima dobro da te sluzi sedmic :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.