USB drive sa bootable Hiren-om i josh po nechim sa strane
STRANA 1 OD 1
bstaletic
USB drive sa bootable Hiren-om i josh po nechim sa strane
03.02.2011. 22:06
T33352
status: user broj poruka: 1889
Treba mi Hiren zbog ghostovanja, pa sam mislio (ako je moguce) da na flash (da ne bih rezao novi disk kad god mi zatreba Hiren) ubacim Hiren koji ce da bude bootable. Za ovo imam uputstvo, ali mene interesuje da li mogu da pored Hirena stavim i neke druge podatke (muzika i instalacije npr.), a da Hiren radi bez problema. Ako ovo ne mozhe da se izvede onda cu morati da rezhem diskove, jbg.
Znachi da li mogu samo da `trpam`, ili moram da odvojim particijama (da li mogu da odvojim Hiren`s Boot i podatke direktorijumima?)?
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
stavljaj sta hoces na flash jedino nemoj da diras fajlove koji su potrebni za boot hirene :) Ja uvek nosim privezak flash sa hirens boot i nekoliko bitnijih programa na njemu.
Re: Re: Da li umesto tog alatam mozhe da se koristi
04.02.2011. 11:31
To isto mozhe i HP-ov (koji imam), a pitam jer na Hiren`s boot site-u su rekli da se koristi neki drugi.
:: Najjednostavnije, najbrže i sa najmanje problema radi FlashBoot. Potrazi ga na netu :: Sam formatira i odmah ubaci bilo koji image na USB :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: onaj HP disk format tool :: :: :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: :: Making life more tolerabl :: :: :: ::
Re: Re: Re: Da li umesto tog alatam mozhe da se koristi
04.02.2011. 11:53
status: user broj poruka: 1492
Može ali ne može da ti napravi butabilni USB. FlashBoot može, a radi još dosta stvari. Evo ti link, pa pročitaj šta sve radi. Ne bih ti ga ja bez veze preporučio. http://www.prime-expert.com/flashboot/
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: To isto mozhe i HP-ov (koji imam), a pitam jer na Hiren`s boot site-u su rekli da se koristi neki drugi :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: :: :: Najjednostavnije, najbrže i sa najmanje problema radi FlashBoot. Potrazi ga na netu :: :: Sam formatira i odmah ubaci bilo koji image na USB :: :: :: :: Nightbird :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: onaj HP disk format tool :: :: :: :: :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: :: :: Making life more tolerabl :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Da li umesto tog alatam mozhe da se koristi
04.02.2011. 12:08
Ok probacu i njega. Sad nisam na svom rachunaru, pa ne mogu da isprobam.
:: Može ali ne može da ti napravi butabilni USB. FlashBoot može, a radi još dosta stvari. Evo ti link, pa pročitaj šta sve radi. Ne bih ti ga ja bez veze preporučio :: http://www.prime-expert.com/flashboot :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: To isto mozhe i HP-ov (koji imam), a pitam jer na Hiren`s boot site-u su rekli da se koristi neki drugi :: :: :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: :: Making life more tolerabl :: :: :: :: :: Najjednostavnije, najbrže i sa najmanje problema radi FlashBoot. Potrazi ga na netu :: :: :: Sam formatira i odmah ubaci bilo koji image na USB :: :: :: :: :: :: Nightbird :: :: :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: :: :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: :: :: :: :: onaj HP disk format tool :: :: :: :: :: :: :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: :: :: :: Making life more tolerabl :: :: :: :: :: :: :: ::
Na jedan fles od 4 gb sam stavio butabilan nirens,na drugi win7 a ja bi voleo da na jedan od 8 ili 16 gb stavim butabilan hirens,winXP i win7. Ako se neko igrao sa time i uspeo da namesti da to radi mogao bi da to znanje i iskustvo podeli sa nama.Unapred hvala!!!
:: :: CER :: :: Na jedan fles od 4 gb sam stavio butabilan nirens,na drugi win7 a ja bi voleo da na jedan od 8 ili 16 gb stavim butabilan hirens,winXP i win7. Ako se neko igrao sa time i uspeo da namesti da to radi mogao bi da to znanje i iskustvo podeli sa nama.Unapred hvala!!!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.