jbt sa tim diskom sam digo tri sestema, sad ocu na lap da dignem i trazi kljuc, ja koji god da nadjem na netu nece da prihvati, kaze ne valja!!! aj pomagajte..
Instalaciju bi trebalo da mozes da odradis i sa praznim poljem, odnosno bez unosenja kljuca, probaj, pa kasnije ako treba mozes da odradis znas vec sta.
taj korak gde Win7 pri instalaciji traži serijski može da se preskoči, pa ga na kraju instalacije aktiviraš pomoću nekog od mnogobrojnih aktivatora. Doduše, nisam imao prilike da instaliram Win7 na neki laptop, ali ne bi smelo da bude nikakve razlike u odnosu na desktop mašine.
`ali ne bi smelo da bude nikakve razlike u odnosu na desktop mašine` ... hmm .. ipak nisu isti po pitanju zastite .. neces moci aktivirati win na lapu ako necackas SLIC u biosu .. biosmod ..
mislim da ces preaktiviranu verziju 7-ce staviti bez problema ..
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.